'Stabilize Yol Havaları' okurlarıyla buluştu

Geçmiş dönemlerde Bartın Valiliği görevinde bulunan İsa Küçük'ün, 'Stabilize Yol Havaları' isimli yeni kitabı yayımladı. 

2006-2012  yılları arasında Bartın Valisi olarak görev yapan İsa Küçük, yazdığı kitaplarını okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. 

Vali Küçük’ün çok sayıda kitabı bulurken, son kitabı ‘Stabilize Yol Havaları’ ile okurlarından büyük beğeni topladı. 

İsa Küçük kimdir?

1980'de Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi. Karacasu, Ovacık, Sivaslı, Çerkezköy, Marmaris Kaymakamlıkları, Diyarbakır Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 08.02.2003-08.01.2006 yılları arasında Osmaniye valiliği yapmıştır. Aralık 2005-Aralık 2008 yılları arasında Bartın valiliği görevinde bulundu. Valiler Kararnamesi ile Merkez valiliği görevine atanan Küçük, mahkeme kararıyla Ağustos 2009 tarihinde yeniden Bartın valisi oldu. 'Halet Abla Destanı' ve 'Bütün Hürriyetler Serbest Bu Akşam' adlı şiir kitapları vardır. 3 Ağustos 2012 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan valiler kararnamesi ile merkez valiliği görevine atanmıştır.

Vali Küçük’ün kaleme aldığı kitaplar

Vali Küçük, Arkeolog Halet Çambel'in hayatını anlattığı "Halet Abla Destanı" ile 2010 yılında edebiyat çalışmalarını okurları ile paylaştı. Bir yıl sonra 'Bütün Hürriyetler Serbest Bu Akşam' adlı şiir kitabı yayımlandı.

2017 Yılında yayımladığı "Atlas Ve Ateş" isimli şiiir kitabında vurguladığı gibi mutluluğun yaşamaktan çok yaşatmak sevinci olduğunu belirten İsa Küçük, "şehname" çağrışımlı "Başka Şeylerin Şiirleri" kitabıyla üçüncü bin yılın ilk 15 yılına özgülediği deneysel şiirlerinden bir seçkiyi ölümsüzlüğün sırrının insan kalarak yaşamak olduğu vurgusuyla okurları ile paylaşmıştır. 2019 yılında da insani duyarlılıklar olarak tanımladığı şiirleri içeren "Olympos Mektupları" ve aynı yılının sonunda taşra hayatını ve bir yöneticinin kendisi ve çevresi ile mücadelesini anlatan "Sarışın ve Kara" isimli romanı yayınlandı.

2023 yılında "Adli ve Mülki Erkanın Romanı" "Geçmemiş Zaman'a Bir Mülkiyeli Merhabası"  ve "Yaşadığımız Labirent ve Kaç Kapıları" olarak değerlendirilen "Geçmemiş Zaman" isimli romanı yayımlandı.

Vali Küçük son olarak kaleme aldığı ‘Stabilize Yol Havaları’ isimli kitabını da okurlarıyla buluşturdu. 

Bakmadan Geçme