Sanatseverler bu sergide buluştu

Bartın Belediyesi bünyesinde yer alan Pazartesi Resim Grubu ressamları tarafından yapılan eserler sanatseverle buluştu

Resim Hocası Aysun Eskin’in yetiştiği ressamlar kendi yaptıkları eserleri ilk kez sergileyerek sanatseverler ile buluşturdu. 

Bartın Belediyesi bünyesinde yer alan Pazartesi Resim Grubunun alanında tecrübeli 15 kişilik ressam ekibi tarafından Ekim ayından bu yana yapılan eserler Hükümet Caddesinde sergilenirken, vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. 

Sanatseverler bu sergide buluştu

Toplamda 50 eserin sergilendiği resim sergisinin açılışına Bartın Belediye Başkan Vekili Şamil Keser, CHP Bartın İl Başkanı İsmail Cem Akyol, Belediye Meclis Üyesi Selim Karakaş, Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mine Fırıncıoğlu, ressamlar ve çok sayıda sanatsever katıldı. 

Sanatseverler bu sergide buluştu

Pazartesi Resim Grubu adına açıklamalarda bulunan Zehra Dervişoğlu, Amatör ama profesyonel bir ruhla resim yaptıklarını ifade ederek, “Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Vekili Şükrü Dursun, Müzeler Sorumlusu Erhan Ertosun ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. 

Sanatseverler bu sergide buluştu

Sergide eserleri bulunan ressamlar ise şu isimlerden oluşuyor; Selçuk Çetin, Rukiye Günenç, Nalan Bağırgan, İlknur Halulu, Çiğdem Polat, Zehra Dervişoğlu, Nurgül Büyükada, Nesrin Mudanyalı, Nilgün Keser, Tülin Ofluoğlu, Derya Özyıldız, Mine Yıldırım, Aliye Yay, Ümmühan Akpınar, Zerrin Mercan.Sanatseverler bu sergide buluştu

 

Yorumlar 1
Zehra Dervişoğlu 05 Haziran 2024 21:41

Sanata destek için grubum adına teşekkür ederim

Bakmadan Geçme