Şampiyon Filenin Efeleri takımı oldu

Voleybol Turnuvasının şampiyonu Filenin Efeleri takımı oldu

Ulus Kaymakamlığı ve Ulus Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen kurumlar arası Kaymakamlık Voleybol Turnuvası final maçı yapıldı

Hasandede Anaokulu Kapalı Spor Salonunda yapılan Voleybol Turnuvası final maçını Ulus Kaymakamı Fırat Kadiroğlu, Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Akkaş, İlçe Jandarma Komutanı Ütğmn. Mesut Güzelsoy, İlçe Emniyet Amiri Faruk Kazan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Levent Ok ve çok sayıda vatandaş takip etti.

Filenin Efeleri takımı ve Ulus İlçe Milli eğitim Müdürlüğü voleybol takımının karşı karşıya olduğu final maçında Filenin Efeleri takımı galip oldu. 

İkinci olan takım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü voleybol takımı olurken, üçüncü İlçe Jandarma Komutanlığı voleybol takımı ve dördüncü Cumayanı voleybol takımı oldu. 

Turnuvayı şampiyon tamamlayan ve dereceye giren takımlara ödülleri protokol üyelerince takdim edildi. 

Voleybol takımlarını tebrik eden Kaymakam Kadiroğlu, “İlçemizde kurumlar arası diyalogun artması, sporun daha geniş kitlelere yayılması amacıyla her yıl Kaymakamlık Voleybol Turnuvası düzenlendi. Turnuva kardeşlik, birlik, beraberlik içinde sürdü ve bu şekilde sonlandı. Kurumlar arası Voleybol Turnuvası final maçına katılan tüm takımlara ve izlemeye gelen bütün vatandaşlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Şampiyon Filenin Efeleri takımı olduŞampiyon Filenin Efeleri takımı oldu

Bakmadan Geçme