Sağlık kadrosu güçleniyor

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, 128. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) Atama Kurası kapsamında kente toplam 22 yeni hekimin atanacağı açıkladı.

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, 128. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) Atama Kurası kapsamında kente toplam 22 yeni hekimin atanacağı açıkladı.

Aldatmaz, atamaların sağlık hizmetlerinin kalitesini artıracağını vurgulayarak, atama kapsamında Bartın’a; 2 İç Hastalıkları Uzmanı, 2 Acil Tıp Uzmanı, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 1 Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı , 15 Pratisyen Hekim olmak üzere toplam 22 hekimin görevlendirileceği bildirdi.

Milletvekili Aldatmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bartın’ımız için önemli ve sevindirici bir gelişmeyi daha hemşehrilerimizle paylaşıyoruz. 128.    Dönem DHY Atama Kurası kapsamında ilimize; 2 İç Hastalıkları Uzmanı, 2 Acil Tıp Uzmanı, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 1 Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı ve 15 Pratisyen Hekim olmak üzere toplam 22 hekim atanacaktır. Sağlık kadromuzu güçlendiren bu önemli adım sayesinde, hemşehrilerimize daha hızlı, etkin ve kaliteli sağlık hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Yeni görevlerine başlayacak tüm hekimlerimize hoş geldiniz diyor, başarılar diliyorum. Bartın’ımız için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.”

 

Bakmadan Geçme