Rektör Uzun, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 105'inci yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, yayımladığı mesajında “Bartın Üniversitesi olarak, bilimin önderliğinde, bilginin ışığında, yenilikçi anlayışımızla eğitimli, donanımlı, nitelikli, değerli gençler yetiştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Rektör Uzun, kutlama mesajında gençlerin ülkenin geleceği için önemine dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi, ”19 Mayıs 1919 Samsun’dan tüm Anadolu’ya yayılan özgürlük ve bağımsızlık ateşinin yıl dönümünü 105’inci yılında da aynı coşku ve heyecanla kutluyoruz. Gençlere armağan edilen bir bayram olan 19 Mayıs’ta, geleceğimiz olan gençlere verilen önemin ve değerin bilinciyle topluma faydalı ve değerlerine sahip çıkan bireyler yetiştirmeyi kendimize görev biliyor, gençlerimize güveniyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 105. yılını yürekten kutluyor, ‘Bütün ümidim gençliktir’ diyen Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve millî mücadele kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.”
 

Bakmadan Geçme