Rakiplerine Raunt Vermedi, Finale Yükseldi

Düzce'de düzenlenen Okul Sporları Taekwondo Grup Müsabakalarında önemli bir başarı elde edildi.

Kerime Balaban Team Spor Kulübü sporcusu ve Gazi Ortaokulu öğrencisi Bedirhan Ayaş, turnuvayı 2. sırada tamamlayarak Erzurum’da gerçekleştirilecek Okul Sporları Türkiye Finalleri’ne katılma hakkı kazandı.

Yarıştığı kategoride en küçük yaş gruplarından biri olmasına rağmen üstün bir performans sergileyen Bedirhan Ayaş, müsabakalar boyunca tüm rakiplerini raunt vermeden 2-0 mağlup etti. Başarılı sporcunun ortaya koyduğu mücadele, izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Azmi, disiplini ve kararlı duruşuyla dikkat çeken Bedirhan Ayaş, elde ettiği dereceyle gelecekteki başarıları için de önemli bir sinyal verdi.

Kerime Balaban Team Spor Kulübü yetkilileri ise başarılı sporcuyu tebrik ederek, Erzurum’da yapılacak finallerde de aynı başarının devam etmesini temenni ettiklerini ifade etti.Rakiplerine Raunt Vermedi, Finale Yükseldi

Özel Haber

Bakmadan Geçme