• Haberler
  • Bartın
  • PARKUT ekibi 19 Mayıs'ı Erciyes'in zirvesinde kutladı

PARKUT ekibi 19 Mayıs'ı Erciyes'in zirvesinde kutladı

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında, aralarında Bartın'dan Parthenia Dağcılık ve Arama Kurtarma Spor Kulübünden 5 sporcunun bulunduğu toplamda 110 dağcı Erciyes Dağının zirvesine tırmanarak Türk Bayrağını dalgalandırdı.

Türkiye Dağcılık Federasyonu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Erciyes Dağı zirve tırmanışı gerçekleştirdi. 

Türkiye'nin dört bir tarafından etkinliğe katılan dağcılar kamp alanına ulaştıktan sonra 19 Mayıs günü zirve tırmanışına başladı.

Bartın’dan Parthenia Dağcılık ve Arama Kurtarma Spor Kulübünden de 5 sporcunun katıldığı etkinlikte, dağın zirvesine ulaşan dağcılar Saygı Duruşu ve İstiklal Marşını okumalarının ardından Erciyes'in karlı zirvesinde Türk Bayrağı açarak 19 Mayıs'ı kutladı. PARKUT ekibi 19 Mayıs'ı Erciyes'in zirvesinde kutladıPARKUT ekibi 19 Mayıs'ı Erciyes'in zirvesinde kutladıPARKUT ekibi 19 Mayıs'ı Erciyes'in zirvesinde kutladıPARKUT ekibi 19 Mayıs'ı Erciyes'in zirvesinde kutladıPARKUT ekibi 19 Mayıs'ı Erciyes'in zirvesinde kutladı

Bakmadan Geçme