Özçelik, Cumhur İttifakı'nın gereğini yapıyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Merkez İlçe Kongresinde konuşan MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik Cumhur İttifakı'nın gereğini yaptıklarını ifade ederken Başkan Fırıncıoğlu'na da teşekkür etti

MHP ‘de Merkez İlçe Başkanı Murat Demir’in yeniden güven tazelediği kongrede konuşan İl Başkanı Ercüment Özçelik MHP’nin Bartın’daki başarılarına değinirken Cumhur İttifakı'nın gereğini de yaptıklarını ifade etti.

İl Başkanı Ercüment Özçelik konuşmasında, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey'in talimatları ve genel merkezimiz teşkilat işleri başkanlığının takipleriyle tüm Türkiye'de ilçe kongrelerimiz başlamış bulunmakta. Bizler de genel merkezimizin talimatıyla önce Kurucaşile'de, Ulus’ta ve Amasra'da ilçe kongrelerimizi gerçekleştirdik. Bugün de sonuncusu olan merkez ilçe kongremizi gerçekleştiriyoruz. İnşallah partimize ve davamıza, ülkemize ve Bartın'ımıza hayırlara vesile olur. Geçmiş dönemde bu görevi yapmış layığıyla yerine getiren kıymetli arkadaşlarımıza camia adına özellikle çok teşekkür ediyorum. Gelecek dönem için yeni gruplarımız seçilecek. Onlara başarılı bir görev süreci diliyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türk siyasetindeki yerimiz önce devlet ve millet sonra partim ve bendir. Bunun gereğini yapmanın yapabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin varlığı, milletimizin birliği ve dirliği için elimizden geleni yaparak partimizi temsil konusunda yapılan çalışmalarımızın sonucunu görmekteyiz.

“Fırıncıoğlu’na teşekkür”

Teşkilatlarımızın üstün gayretiyle yaptığımız çalışmaların sonucu olarak Bartın merkez üç dönem, Bartın Belediye Başkanlığı Milliyetçi Hareket Partisi'nden kaldı. Peşinden Kumluca'da, Bartın merkezinden almış olduğumuz enerji ile Kumluca'da iki dönem Belediye Başkanlığımız nasip oldu. Bir sonraki seçimde ise Hasankadı beldemiz buradan etkilendi ve bir dönemde Allah nasip ederse bir belediye başkanlığımız da orada var. Tabii ki bu yapılan çalışmaların üstün gayretleri, Milliyetçi Hareket Partisi'nin ve ülkücü hareketin yapmış olduğu hizmetler ve davamızın göstermiş olduğu üstün performans sayesinde belediye başkanlarımız başarılı oldu ve bunların etkisi her geçen gün artarak bizlere geri dönüyor. Biliyorsunuz geçen seçimlerde de bölgemizde 11 oyla Kozcağız'ı 69 oyla da Abdipaşa'yı kaybettik. Kurucaşile de ve Abdipaşa'da da tarihinde ilk kez belediye meclis üyelerimiz oldu. Bu başarılı hizmetlerin devamı ve tekrarı için önümüzdeki seçimlerde aynı performansta seçim kampanyalarımızı yürütmemiz gerekiyor. Genel seçimlerimizde de biliyorsunuz 14 Mayıs 2023 için Mevcut belediye başkanımız Cemal Akın 14 yıllık başarılı bir siyasi hayatından sonra milletvekili adaylığı için vazifesinden ayrıldı. Belediye Başkan Vekilimiz Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Genel Başkanımızın düsturu, yani bizim olan bizimdir anlayışıyla teşkilatımızın tercihi, genel merkezimizin teveccühü ve dizaynı ile belediye başkanı vazifesini devraldılar. Milliyetçi Hareket Partili bir belediye olarak da yerel seçimlere, doğru hizmetlere devam ediyor. Sayın Başkanımızın hizmetlerinden dolayı ziyadesiyle memnun olduğumuzu ifade etmek isterim. Toplumda güzel intibalar bırakıyor, Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’na, Milliyetçi Hareket Partisi'ne yakışır, üretken belediyecilik anlayışının devamlılığını sağladığı için kendisine ayrıca partim ve sizler adına çok teşekkür ediyorum. 

Yaptıkları hizmetler takdire şayan

Kumluca ve Hasankadı Belediyelerimizde, belediye başkanlarımızın halkın içinde halkla beraber yaptıkları hizmetler takdire şayandır.  Onları da buralardan izliyor ve gözlüyoruz. Ziyadesiyle memnun ve mutlu kalıyoruz. 2024 Mart ayındaki yapılacak olan yerel seçimler yine buraların Milliyetçi Hareket Partili bir belediye olarak devamlılığını sağlamak, halkımıza hizmetleriyle buluşturmaya devam etme inancımız sonsuzdur. 

Cumhur İttifakı'nın gereğini yapıyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur İttifakı'nın gereğini yapıyoruz. 14 ve 28 Mayıs 2023 tarihindeki sandık başında Türk milleti gereği yapmış, kararlı duruşunu gerçekleştirmiştir. Parlamenter sisteme dönüş heveslerini kursağında bırakmıştır. Terörle terörün kökünü koruyuncaya kadar mücadeleye devam. Türkiye'yi hedef alan iç ve dış tehditlere çözüm beklediği dış iş ve dış tehditlere çözüm beklediğini göstermiş,  Demirtaş’a Saros'u Kavala'ya özgürlük diyenlere prim vermemiş, Türk milleti FETÖ'yü ümitlendiren, PKK'yı umutlandıran Türklük hasımlarını heveslendiren bozuk zihniyetleri alaşağı etmiştir. Zillet ittifakı milletin aklıyla alay etmenin cezasını sandıkta almış, altılı masanın partilerinde iç karışıklık alıp başını gitmiştir. Seçimleri Cumhur İttifakı kazanmıştır. Kaybedeni FETÖ'dür, PKK'dır, Türkiye ve Türklük hasımlarıdır. Özellikle CHP'de adına değişim dedikleri rüzgar yelkenleri yeniden açılmasına yetmeyecek Türk düşmanlarıyla aralarına mesafe koymadıkları müddetçe Türk milletinden almak istedikleri desteği onlara asla vermeyecektir. Bu vesilelerle büyük Türk milletinin ve devletinin teminatı olan Türk milliyetçileri ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak dinamik kadrolarla her zaman Türk siyasetindeki yerini muhafaza etmeye devam edecektir. Kongremizin, Bartın'ımıza, ülkemize ve partimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Allah'tan niyaz ediyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene.”

Bakmadan Geçme