Orman Deposu Müjdesi!

Kumluca'ya 176 Dönümlük Orman Deposu Kazandırıldı

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Bozkurt, seçim döneminde verdikleri sözlerden birini daha yerine getirdiklerini açıkladı. 

Başkan Bozkurt, Kumluca’ya 176 dönüm üzerine kurulacak Orman Deposu için çalışmaların başladığını duyurdu.
 

Depo kurulum sürecinin başladığını belirten Bozkurt, “Kumluca’mıza hayırlı olsun. Seçim döneminde verdiğimiz vaatlerden birini daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 176 dönümlük orman deposu ilçemize büyük katkı sağlayacak” dedi.
 

Açıklamasında desteklerinden dolayı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz’a ve İl Başkanı Yaşar Arslan’a teşekkür eden Başkan Bozkurt, “Gelişen ve değişen Kumluca” vurgusuyla hizmetlerin devam edeceğini ifade etti.

Orman Deposu Müjdesi!
 

Bakmadan Geçme