Öncüler'de Hıdırellez şenliğine geniş katılım

Bartın'ın Ulus ilçesine bağlı Öncüler köyünde gerçekleştirilen geleneksel hıdırellez şenliği geniş katılıma sahne olurken renkli görüntüler oluştu

Öncüler Köyü Tarımsal Kalkınma ve Dayanışma Kooperatifi Başkanı ve köy muhtarı Ahmet Demircan’ın organize ettiği Öncüler köyü Hıdırellez Şenliğinin 13’üncüsü geniş katılımla gerçekleştirildi.

Her yıl çevre köylerden çok sayıda kişinin katıldığı şenliğe siyasi isimler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve büyük ilgi gösterdi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, Ulus Kaymakamı Fırat Kadiroğlu, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Bozkurt, İl Genel Meclis Üyesi Cumhur Işık gibi isimlerinde katılım sağladığı şenliğe iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çeşitli ikramların sunulduğu şenlikte düzenlenen yarışmalarda renkli görüntülere sahne oldu.

Öncüler Köyü Tarımsal Kalkınma ve Dayanışma Kooperatifi Başkanı ve köy muhtarı Ahmet Demircan yaptığı konuşmada, “13’üncüsünü düzenlediğimiz şenliğimiz her yıl daha da renkli bir hal alıyor. Katılımın daha da yoğunlaştığı şenliğimize katılarak bizlere onur veren tüm davetlilere ve tabiki şenliğimizin gerçekleşmesinde emek veren herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Gelecek senelerde de bu şenliği vatandaşlarımızın destekleriyle sürdürmeye devam edeceğiz.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme