Oda Başkanlarından Emniyet Müdürü Hayal'e ziyaret

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu ile birliğe bağlı Oda Başkanları Bartın İl Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Ünsal Hayal'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu ile birliğe bağlı Oda Başkanları Bartın İl Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Ünsal Hayal’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

Ziyarette Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yılmaz Akdeniz, Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyelerinden Ulus Esnaf Odası Başkanı Ferdi Özer, Terziler Odası Başkanı Hulusi Kaymakçı, birliğe bağlı Oda Başkanlarından Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan, Kahveciler ve Şerbetçiler Odası Başkanı Ayhan Tepe, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Özcan Uzun, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cemal Zeybek, Marangozlar ve Mobilyacılar Esnaf Odası Başkan Vekili Necat Aksu’da yer aldı.

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Akdeniz, “Asayiş, güvenlik ve hurda araçlarla ilgili konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken Emniyet Müdürümüz Ünsal Hayal, halkın huzuru ve can güvenliği için var güçleriyle çalışacaklarını ifade ederek yapmış olduğumuz ziyaret için teşekkür etti.  Sayın Müdürümüze güvenlik konuları ile yakinen ilgilenmesi ve göstermiş olduğu misafirperverliğe şahsım ve oda başkanlarımız ile esnaflarımız adına çok teşekkür ederim.” Dedi.

Oda Başkanlarından Emniyet Müdürü Hayal'e ziyaret

Bakmadan Geçme