• Haberler
  • Bartın
  • Muhtarlığı kazandı davullarla zurnalarla karşılandı

Muhtarlığı kazandı davullarla zurnalarla karşılandı

Çaydüzü mahallesinde muhtarlık seçimlerini kazanan isim Bartın Televizyonu Genel Müdürü Hasan Camcı oldu

Çaydüzü mahallesinde 10 aday muhtarlık için yarıştı. Muhtar adaylarından Hasan Camcı en yakın rakibine 450'nin üstünde oy farkı atarak seçimin kazananı oldu.

Seçimin ardından mutluluğunu ilk olarak ailesi ve meslektaşlarıyla paylaşan Hasan Camcı mahallesinde davul zurnalar eşliğinde karşılandı.

Meşalelerin geceyi aydınlattığı Çaydüzü mahallesinde yüzlerce kişi Camcı’yı tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İŞTE KUTLAMLARDAN VİDEO

Zor nedir bilmeden çalışacağız

Çaydüzü mahallesinin yeni muhtarı Camcı yaptığı açıklamada ise, “Yeni bir başlangıç için sloganıyla girdiğim Çaydüzü Mahallesi Muhtar Adaylığıma ilgi gösteren, koşulsuz destek veren tüm mahalle sakinlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Mahalle sekinlerimizin teveccühlerine mazhar olmak noktasında büyük bir sorumlulukla çalışacağıma söz veriyorum. Görev sürem boyunca en büyük destekçim yine mahalle sakinlerimiz olacak. Ayrılmadan, ayrıştırmadan mahallemizin tüm noktalarına uzanacak hizmet elimizle Muhtarlık anlayışına yeni bir bakış, yeni bir soluk getireceğiz. Muhtarlık, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının ve beklentilerinin karşılanmasında, sorunlarının çözüme kavuşturulmasında olmazsa olmaz bir öneme sahip olup, devletimizin gören gözü, vatandaşa dokunan sıcak elidir. Demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlık; fedakarlık ve sevgi gerektiren zor bir görevdir. Biz, mahalle sakinlerimizin güçlü desteğiyle zor nedir bilmeden çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle; Muhtarlık seçiminde desteğini esirgemeyen başta sevgili eşim ve ailem ile birlikte herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” İfadelerinde bulundu.
 

Bakmadan Geçme