Muhtarlar Masası Kuruldu

Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, aylık olağan muhtarlar toplantısında mahallelerin ihtiyaçlarını ve devam eden projeleri muhtarlarla istişare etti.

Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, her ay düzenli olarak gerçekleştirilen mahalle muhtarları toplantısı kapsamında muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda, Ulus genelindeki mahallelerin ihtiyaçları ve öncelikleri kapsamlı şekilde ele alınırken, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Katılımcı yönetim anlayışına büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Uzun, belediye tarafından yürütülen çalışmalar ile planlama aşamasındaki projeler hakkında muhtarlara bilgi verdi. Mahallelerden gelen taleplerin belediye hizmetlerinin şekillenmesinde yol gösterici olduğunu ifade eden Uzun, istişare kültürünü güçlendirerek çözüm odaklı bir yönetim anlayışı benimsediklerini dile getirdi.

Toplantının sonunda muhtarların görüş ve önerileri dinlenirken, Başkan Uzun, Ulus Çınar Spor Kulübü’ne verdikleri desteklerden dolayı muhtarlara teşekkür etti. Bu kapsamda muhtarlara Çınar Spor forması hediye edildi.

futbol, futbol ve şunu diyen bir yazı 'ONUR ONURSARAÇ SARAÇ 74' görseli olabilir

Samimi bir ortamda geçen toplantı, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılmasının ardından sona erdi.

‎futbol ve ‎şunu diyen bir yazı '‎مو ALİ DEMİRC 74 74‎'‎‎ görseli olabilir
Özel Haber

Bakmadan Geçme