Minik öğrenciler Kur'an Kursuna veda etti

Bartın Gecen Mahallesi 4-6 yaş Kur'an kursunda veda programı düzenlendi. Bartın İl Müftüsü Ömer Keskinin katıldığı veda programında taç giyen minik kursiyerlere madalyaları takdim edildi. 

Minik öğrenciler Kur'an Kursuna veda etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Programda konuşma yapan İl Müftüsü Ömer Keskin, minik öğrencilerin Kur'an'a olan ilgilerini ve sevgiyi görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

“Örnek bir birey yetiştirmek istiyoruz”

Müftü Keskin konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi, "Öğrencilerimizin bu yaşta Kur'an'a olan ilgilerini ve sevgilerini görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Onların bu güzel sesleriyle Kur'an okuduklarını duymak hepimize huzur veriyor. Bizler çocuklarımıza Allah'ın ve Resulünün sevgisini bu yaşlarda aşılamalı ve onları Kur'an ve sünnet ahlakıyla yetiştirmeliyiz. Yoksa çocuklarımız elimizden kayar. Elhamdülillah 4-6 yaş Kur'an kurslarına olan ilgi bizleri mutlu ediyor ve bizler bu sayıların artmasını ve daha fazla yavrularımıza ulaşmak istiyoruz. Topluma, vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmek, örnek bir birey yetiştirmek istiyoruz." 

“Kur'an öğrenen veliler çocuklarıyla birlikte sureler ezberliyor”

Evet, görüyorum ki bazı velilerimiz çocuklarıyla birlikte Kur'an öğrenmişler. Elhamdülillah bu bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Kur'an öğrenen veliler çocuklarıyla birlikte sureler ezberliyor ve bilgilerini tekrar ediyor. Bu vesileyle hem küçüklerimiz hem de velilerimiz dini bilgilerini gözden geçiriyor ve üzerine yeni bilgiler ekliyor. Rabbim sayılarımızı arttırsın.”

Müftü Keskin, emeği geçen tüm öğretmenlere ve velilere teşekkür ederek öğrencilere de bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Program, minik öğrencilerin okuduğu Kur'an sureleri ve dualarla sona erdi. Program sonunda İl Müftüsü Ömer Keskin, minik öğrencilere taç giydirerek madalya taktı.Minik öğrenciler Kur'an Kursuna veda ettiMinik öğrenciler Kur'an Kursuna veda ettiMinik öğrenciler Kur'an Kursuna veda ettiMinik öğrenciler Kur'an Kursuna veda ettiMinik öğrenciler Kur'an Kursuna veda etti

Bakmadan Geçme