• Haberler
  • Bartın
  • Milletvekili Aldatmaz yeni dönem çalışmalarını anlattı

Milletvekili Aldatmaz yeni dönem çalışmalarını anlattı

Milletvekili Aldatmaz, Meclisten imar iznine, yerel seçimlerden Bartın için yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi..

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ABA Medya Grubuna ziyaretinde yeni dönemde sürdürülen ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve beraberinde AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ABA Medya Grubunu ziyaret etti. Ziyarette, Milletvekili Aldatmaz ve Başkan Arslan’ı ABA Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Aydın, Genel Müdür Hasan Camcı ve personeller karşıladı. 

Sohbet havasında geçen ziyarette Milletvekili Aldatmaz, yeni dönemde sürdürülen ve planlanan çalışmalarla ilgili ABA Medya'ya açıklamalarda bulundu.

“Elimizden geleni yapacağız”

Milletvekili Aldatmaz konuşmasında 5 yıllık görev süresince uyumlu bir çalışma ile Bartın için ellerinden geldiğince çalışacaklarını ifade ederek; “14 Mayıs’ta Milletvekili seçimimiz bitti. 28 Mayıs’ta da Cumhurbaşkanı seçimini de yüzde 52 ile bitirerek Bartın’da da yüzde 60’ı aşkın oy oranı ile Cumhurbaşkanımıza destek verdik. Yeni bir dönem başladı Türkiye’de. 16 yıl bizlere hizmet eden Milletvekilimiz Yılmaz Tunç Adalet Bakanımız oldu. O da bize ayrı bir güç veriyor. İnşallah bu yeni dönemde Bartın’a hizmet etmek için ben Yasama bölümünde, önceki dönem milletvekilimiz Sayın Yılmaz Tunç Yürütme bölümünde Bartın’a hizmet etmek için elimizden gelen çalışmayı yapacağız. İnşallah yeni dönemde birlik içinde uyumlu bir çalışma ile Bartın’a 5 yıl hizmet etmek için elimizden gelen çalışmayı yapacağız.” Dedi.  

“Ankara’da herkes Bartın’ı çok beğeniyor”

Milletvekili Aldatmaz yaklaşan yerel seçimler hakkında da konuşarak, “Ankara’ya gittiğimde Meclisteki Milletvekili arkadaşlarım Bartın’ı çok butik bir il olarak tanımlıyorlar. Benim içinde Bartın butik ve şirin bir il. Bu butikliği ve şirinliği koruyacağız ama geliştireceğiz Bartın’ı. Bunun için bu 5 yılı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız. Bartınımız çok güzel bir yer. Ankara’da herkes Bartın’ı çok beğeniyor. Amasra özellikle marka olmuş bir ilçemiz.. Amasra turizm yönünden çok ağır bu yönlerini koruyacağız. 

“Bartın’ı tüm sektörlerde geliştireceğiz”

Benim Belediye Başkan adaylığımda ortaya koyduğum projeler bu dönem de geçerli. Bu dönemde Ulus, Kurucaşile, Amasra ve diğer beldelerinde Milletvekiliyim. Onun için tüm ilimizi kapsayan büyük projeler için çalışacağız. Bartın'mızın şehirlerarası yollarının kalitesini artırmak için, Bartın-Karabük arasındaki yol bağlantımızı yapmak için,  Bartın- Zonguldak arası yol bağlantımızın standardını yükseltmek için, Bartın- Çaycuma arası tren yolu yapmak için, Bartın Limanını geliştirmek için, Filyos’u Bartın’a entegre etmek için, Yeni Organize Sanayi Bölgesi açmak için, mevcut organize bölgemizi geliştirmek için. Bartın’ı turizm, sanayi, tarım ve tüm sektörlerde geliştirmek için gereken çalışmayı yapacağız inşallah. 

“Hedefimiz Bartın’da sel riskini en aza indirmek”

Kozcağız Barajımız daha su tutmaya başlamadı. Barajımız su tutmaya başladıktan sonra Bartın’da sel riskini en aza indirmek, Bartın Irmak ıslahı yapmak, Bartın Irmak ıslahı çevresindeki rekreasyon alanlarını yapmak başlıca projelerimizden bir tanesi. Bunları yaparken de talveg kotunu yeniden değerlendirip ırmak kıyısındaki yerlerin proje doğrultusunda imara açılması için elimizden gelen çalışmayı yapacağız. Bartın’da şehircilik anlamında yapmamız gereken çok iş var. Bartın’ın imar planı var önümüzde. Bu plan şehrimizin bundan sonraki süreçte projeksiyonu. Bu planı zaman zaman değiştirebilir miyiz bakacağız. Bunları yapabilmemiz için yerel yönetimlerinde bizimle uyumlu bir çalışma ile inşallah Bartın Belediyesi ile bu dönem iyi bir çalışma yapacağız. Bundan sonraki süreçte de Bartın Belediyesini AK Parti’ye kazandırarak da daha uygun bir çalışma yapmaya çalışacağız. 

“İlk meclis toplantısında memur maaşı gündeme gelecek”

Meclisimiz şuanda çalışmalarına başladı, komisyonlar seçildi. Bende sanayi komisyonundayım. Şimdi meclisimiz bayramdan sonraki ilk toplantısında memur zamlarını gündeme getirecek. Seçimde söz verdiğimiz vaatleri tek tek yapacağız. AK Parti’nin en büyük özelliği söz verdi mi yapar. Büyük proje ışığında baktığımızda meclisimizin ana görevi, yeni bir sivil anayasa yapmak olacak. Bunun içinde Cumhur İttifakı üyelerimizle beraber elimizden gelen çalışmayı yapacağız. 

“Bartın AK Belediyecilikle tanışacak”

Bartın küçük ve şirin bir il. Biliyorsunuz Cumhurbaşkanımız seçildi, Milletvekili seçimini de yaptık, bir bakanımız da var Bartın’da şimdi hizmet zamanı. Bartın halkı akıllı, mantıklı ve büyük projeksiyondan bakarak Bartın insanımız diğer İlçe ve Belde Belediyelerimizde olduğu gibi bu dönemde iktidarla beraber uyumlu Belediyeciliği seçecektir. Bartın merkezine ve diğer ilçe ve beldelerimizde AK Belediyecilikle tanışacaktır.” dedi.

Bartın halkının bayramını kutladı

Milletvekili Aldatmaz tüm Bartın halkının Kurban Bayramını şu sözlerle kutladı; “Bartınlı tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramını kutluyorum. İnşallah hayırlara vesile olur. Bayramdan sonrada durmak yok yola devam diyorum.”Milletvekili Aldatmaz yeni dönem çalışmalarını anlattıMilletvekili Aldatmaz yeni dönem çalışmalarını anlattı

Bakmadan Geçme