Milletvekili Aldatmaz kongrenin kilit ismi oldu

İşte Milletvekili Aldatmaz'ın kongredeki kilit rolü ve son konuşması

Günlerdir kayyuma kalır mı kalmaz mı tartışmalarının yaşandığı Bartınspor Olağanüstü Genel Kurulunda ilginç anlar yaşandı.

Genel Kurulda mevcut Kulüp Başkanı Serkan Yurtaçan’ın yeterli desteği göremediği için yeniden aday olmaması üzerine liste arayışına girildi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz’ın Genel Kurula verilen arada Serkan Yurtaçan’la yaptığı görüşme olumsuz sonuçlandı. Bunun üzerine Genel Kurul Divanından ek süre istenildi.

Ek süre alınır alınmaz AK Parti Milletvekili Aldatmaz beraberinde Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ve İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun’un da aralarında yer aldığı isimlerle birlikte Genel Kurul salonunun dışında mini bir toplantıya girdi.

Bu toplantıda Bartınspor’u kayyuma bırakmaktan kurtaran formül üzerinde çalışıldı, yeni yönetim listesi oluşturuldu.

Sürecin koordinatörlüğünü Milletvekili Aldatmaz üstlenirken Serkan Yurtaçan’ın iki sezondur üstünde taşıdığı ve artık çıkarmakta kararlı olduğu ateşten gömleği ise  İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun giydi.

Divana sunulan yeni yönetim listesinde Kenan Dursun’un Kulüp Başkanlığına aday olduğu açıklandı.

Tek liste ile girilen oylama da oy birliği ile kabul edilince Bartınspor’un yeni Başkanı Kenan Dursun oldu.

Bartınspor’un kayyuma kalmasını engelleyen isim Milletvekili Aldatmaz Genel Kurul salonunda yaptığı konuşmada ise Bartınspor için gerekli desteği vereceklerinin altını çizerek eski yönetime teşekkür, yeni yönetime de başarı dileklerinde bulundu.

Milletvekili Aldatmaz konuşmasında, “Bartınspor şehrimizin bir markası. Bu markayı en iyi yerlere taşımak için önceki başkanlarımız büyük uğraşlar verdi. Nerelerden nerelere geldik. Şimdi yeni yönetimin bu bayrağı çok daha iyi yerlere taşıyacağına inanıyorum. Bizde Bartın’da sporun gelişmesi için altyapı çalışmalarında, tesisleşmede elimizden gelen desteği vermeye şimdiden söz veriyoruz. İnşallah Bartınspor’u daha iyi yerlerde göreceğiz ve Bartın’ı daha iyi temsil eden bir takımımız olacak. Ben bugüne kadar hizmetleri, emeklerinden dolayı Serkan başkanımız ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Yeni yönetime de başarılar diliyorum.” Dedi.

İşte yeni Bartınspor yönetimi

Kenan Dursun (Başkan)

Soner Yürekli

Mehmet Somaklı

Orhan Tofan

Murat Yıldırım

Selçuk Yüce

Yılmaz Akdeniz

Hikmet Altay

Tuncay Maden

Emre Önder

Hüseyin Demirci

Ferdi Kabak

Ufuk Şahin

Yüksel Tekin

Yıldıray Güngörür

Bakmadan Geçme