• Haberler
  • Bartın
  • Milletvekili Aldatmaz Karaköy İlk ve Ortaokul inşaatını ziyaret etti

Milletvekili Aldatmaz Karaköy İlk ve Ortaokul inşaatını ziyaret etti

Milletvekili Aldatmaz, Ercan Aydın'dan bilgiler aldı..

Milletvekili Aldatmaz Karaköy İlk ve Ortaokul inşaatını ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, ABA İnşaat kalite ve güvencesiyle yükselen Karaköy İlk ve Ortaokul İnşaatını ziyaret etti.

Bartın Karaköy İlkokul ve Ortaokul inşaatı ABA İnşaat güvencesi ile yükseliyor. 5 bin 360 metrekare kapalı alana sahip 24 derslikli okulun Ocak ayına kadar tamamlanması bekleniyor. AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, yapımı devam eden Bartın Karaköy İlkokul ve Ortaokulunu ziyaret etti. Milletvekili Aldatmaz ABA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Aydın ve oğlu İnşaat Mühendisi Adil Aydın'dan okulun yapım aşamaları ile ilgili bilgiler aldı. 

Aydın başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden Milletvekili Aldatmaz konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bugün Karaköy İlk ve Ortaokul inşaatını ziyaret ettik. 5 bin 360 metrekare kapalı alanımız var. Yaklaşık 70 milyon liraya mal olacak bir inşaat. Bartın Milli Eğitim Müdürlüğünün okul ihtiyacını karşılayacak bir okul inşaatını daha Bartın’a kazandıracağız. Müteahhitlik firma sahibi Ercan Beye de teşekkür ediyoruz. Çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum. İnşallah yılbaşında bitecek ve Bartın’da eğitime en yakın zamanda hizmet verebilecek duruma gelecek.”Milletvekili Aldatmaz Karaköy İlk ve Ortaokul inşaatını ziyaret ettiMilletvekili Aldatmaz Karaköy İlk ve Ortaokul inşaatını ziyaret ettiMilletvekili Aldatmaz Karaköy İlk ve Ortaokul inşaatını ziyaret ettiMilletvekili Aldatmaz Karaköy İlk ve Ortaokul inşaatını ziyaret ettiMilletvekili Aldatmaz Karaköy İlk ve Ortaokul inşaatını ziyaret ettiMilletvekili Aldatmaz Karaköy İlk ve Ortaokul inşaatını ziyaret etti

Bakmadan Geçme