Milletvekili Aldatmaz'dan Kurban Bayramı Mesajı
AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz Kurban Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajda Bartın'lı hemşehrilerinin bayramını kutlarken Filistinde yaşanan soykırımı da unutmadı, Tüm dünyada barış ve kardeşlik vurgusu yaptı.
AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz Kurban Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajda Bartın'lı hemşehrilerinin bayramını kutlarken Filistinde yaşanan soykırımı da unutmadı, Tüm dünyada barış ve kardeşlik vurgusu yaptı.
Milletvekili Aldatmaz mesajında; "Aziz Bartınlı Hemşehrilerim; Kurban Bayramı’nın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren, merhametin ve paylaşmanın gönülleri birleştirdiği mübarek bir zaman dilimi olmasını temenni ediyorum. Bu bayramın; aramızdaki sevgi bağlarını güçlendirmesine, akrabalar arasındaki küskünlüklerin son bulmasına ve yüreklerimizin barış, huzur ve dayanışmayla dolmasına vesile olmasını diliyorum. Bayramlar, sadece coşkuyla kutladığımız günler değil, aynı zamanda insanlığın ortak acılarına duyarlı olmamız gereken zamanlardır. Bugün Filistin’de yaşanan soykırımın, dünyadaki savaşların ve zulümlerin son bulması için dua ediyor, Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak her zaman olduğu gibi bugün de mazlumların yanında olduğumuzu bir kez daha yürekten ifade ediyorum. Bu bayramda da her zaman olduğu gibi siz değerli hemşehrilerimle bir arada olmanın mutluluğunu yaşayacağım. Bartın’ımızın her köşesindeki vatandaşlarımızla bayramlaşacak, sevinçlerinizi ve hüzünlerinizi paylaşmaya çalışacağım. Bayramınız mübarek olsun! Allah, bu bayramı milletimiz ve tüm İslam âlemi için hayırlara, barışa ve kardeşliğe vesile eylesin. Saygı ve muhabbetlerimle," Dedi.