Mehmet Bulut'tan başkanlığa yeşil ışık

Bartınspor kongresi öncesinde eski başkanlardan Mehmet Bulut'un paylaşımı dikkat çekti

Mehmet Bulut'tan başkanlığa yeşil ışık
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizi deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden ve çok uzun yıllardır 3. Lig kapısını aralamak için mücadele eden Bartınspor 14 Haziran tarihinde Olağanüstü Genel Kurul gerçekleştirecek.

Olağanüstü Genel Kurul öncesi mevcut başkan Murat Yıldırım yeniden aday olmayacağını ilan etti.

Geçtiğimiz yıl yaşanan kongre kabusunda hiç kimse kulüp başkanlığına talip olmamıştı. Bunun üzerine kongreye verilen arada AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz dönemin İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun’un Kulüp Başkanı olduğu bir liste hazırlamış ve kulübün kayyuma gitmesini engellemişti.

Murat Yıldırım’ın tekrar aday olmayacağını duyurmasının ardından benzer bir tablo yaşanıp yaşanmayacağı merak edilirken eski başkanlardan Mehmet Bulut göreve talip olduğunu açıkladı.

Bulut paylaşımında, “Çok değerli Bartınlı hemşerilerim, cefakar Bartınspor taraftarımız. Sayın Bakanımız Av.Yılmaz Tunç bey, Sayın Milletvekillerimiz Yusuf Ziya Aldatmaz ve Av.Aysu Bankoğlu ,Sayın Valimiz Dr Nurtaç Arslan ve Sayın Belediye Başkanım M.Rıza Yalçınkaya, Ticaret Odası Başkanımız Halil Balık ve iş adamlarımız tek vücut olma halinde aday olur, şampiyonluk için gerekli mücadeleyi ekibimle beraber sürdürmeyi ve bu heyecanı yaşatmaya hazırım. Yoğun ilgi ve alaka için ayrıca teşekkürlerimi sunarım.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme