Mazot ve gübre destekleri açıklandı

Bartın İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü tarafından Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı üreticiler için mazot ve gübre alımı desteği askı ilan cetvelleri açıklandı. 

2023 üretim yılında Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı arazileri bulunan Bartınlı üreticilerin mazot ve gübre destekleri askı ilan cetvelleri açıklandı. 

Bu kapsamda Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı arazilerinde arpa, buğday, çavdar, tritikale ve yulaf üretimi yapan Bartınlı çiftçiler mazot ve gübre alımında kullanılmak üzere destek alabilecek. 

Bartın İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada gübre ve mazot desteği almaya hak kazanan üreticiler ilgili köy ya da mahalle muhtarlıklarından ya da Tarım İl Müdürlüğünün resmi sitesinde yayımlanan askı ilan cetvellerinden yaralanabilecek. 

İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada yayımlanan ilana 5 gün içerisinde itiraz edilmezse doğru kabul edileceği ifade edilerek, “2023 üretim yılında Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı arazilerinde arpa, buğday, çavdar,  tritikale ve yulaf üreten çiftçilere yönelik Mazot ve Gübre Desteği askı icmalleri 16.09.2023 - 20.09.2023 tarihleri arasında yayımlanmıştır. Askı süresince (5 gün) herhangi bir itiraz olmaz ise icmallerdeki bilgiler doğru kabul edilir.” Denildi. 

2023 üretim yılında Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı arazilerinde arpa, buğday, çavdar, tritikale ve yulaf üreten çiftçilere mazot ve gübre alımında kullanılmak üzere Mazot ve Gübre Desteğine esas Askı ilan cetvelleri ilgili köy/mahalle muhtarlıklarında ve tarım il müdürlüğünün WEB sayfasında yayımlanmıştır. Askı süresince herhangi bir itiraz olmaz ise icmallerdeki bilgiler doğru kabul edilir.
 

Bakmadan Geçme