Mahallelerde yıkama ve yabani ot temizliği

Aladağ Mahallesi ve Orduyeri Mahallesi'nde yol yıkama ve yabani ot temizliği çalışması yapıldı..

Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri,  Aladağ Mahallesi ve Orduyeri Mahallesi’nde yol yıkama ve yabani ot temizliği çalışması yaptı.

Tüm mahallelerde cadde ve sokakların temiz tutulmasına adında çalışmalarını aralıksız sürdüren Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çöp toplama çalışmalarının yanı sıra yol yıkama, yabani ot temizliği ve çöp konteynerlerinin dezenfektesini de gerçekleştiriyor.

Şehrin temiz tutulması için 24 saat esasına göre çalışan Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Aladağ Mahallesi ve Orduyeri Mahallesi’nde yol yıkama ve yabani ot temizliği çalışması yaptı.

Gerçekleşen çalışma ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu,” Halkımıza daha güzel, daha temiz ve sağlıklı bir kentte huzurla yaşama imkânı sağlamak için, mesai saati gözetmeksizin çalışıyoruz. Çöplerin kaldırılması, molozların toplanması ve sokakların temizliğine kadar şehrin dört bir yanını temizleyen halk sağlığını tehdit edici unsurları ortadan kaldıran ekiplerimiz ayrıca yol ve kaldırımlarda uzayan yabani otlarında temizliklerini gerçekleştiriyor. Ayrıca yaz mevsimi nedeniyle oluşabilecek tozdan halkımızın mağdur olmaması için yol yıkama çalışmaları da yapmaya devam ediyoruz.  Ekiplerimiz son olarak ta Aladağ Mahallesi ve Orduyeri Mahallesi’nde yol yıkama ve yabani ot temizliği çalışması yaptı.  Belirlemiş olduğumuz program dahilinde tüm mahallelerimizde yol yıkama ve yabani ot temizliği çalışmalarımız devam edecektir.” dedi.
 

Bakmadan Geçme