Locca Brise Restaurant hizmete başladı

Belediye binası arkasındaki adresinde hizmet verecek olan Locca Brise Restaurant için düzenlenen açılış töreni geniş katılımla gerçekleşti

Kemerköprü Mahallesi Belediye binası arkasındaki adresinde hizmet verecek olan Locca Brise Restaurant için düzenlenen açılış töreni geniş katılımla gerçekleşti

Uğur Ülker ve Müjdat Kırkaya’nın işletmeciliğini yapacağı Locca Brise Restaurant açılışı yapılarak hizmete girdi.

Açılış törenine Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin, Bartın Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya, İl Genel Meclis Başkanı Turhan Kalaycı, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Hüseyin Alp Akın, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Yılmaz Akdeniz, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bartın İl Temsilcisi Hüseyin Uçkun, Kahveciler Odası Başkanı Ayhan Tepe, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kızılayoğlu, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi ve 43., 44., 45. dönem Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ile çok sayıda davetli katıldı.

Locca Brise Restaurant hizmete başladı

Açılış töreni öncesinde dualar edilirken daha sonra protokol üyelerince kurdele kesimi gerçekleştirildi.

Bartın Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya açılış törenindeki konuşmasında, “Açılışını yaptığımız bu iş yerinin Bartın’a hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bartın’ımızda yeni bir iş yeri açılması bize mutluluk veriyor. Dolayısıyla bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz bu iş yerinin sahipleri dostlarımıza ben hayırlı kazançlar diliyorum. Allah tüm esnaflarımıza hayırlı kazançlar getirsin.” Dedi.

Locca Brise Restaurant hizmete başladı

İşletme sahiplerinden Müjdat Kırkaya, “Bartın’a yeni bir restoran kazandırdık. Aslında restoranımız restore edildi ve yeni ismiyle hizmete başladı. İçindeki lezzetlerde yeni. Uğur bey ile birlikte Bartın’a yeni bir lezzet yelpazesi sunacağız. Tüm Bartın halkını bekliyoruz.” Dedi.

İşletme sahiplerinden Uğur Ülker ise her zaman kalite odaklı hizmet sunacaklarının altını çizerek, “Restoranımızda öncelikle kalite ve lezzeti bir arada sunacağız. Çok daha iyiye yol alacağız. Bartın’da bu anlamda tek olduğumuzu söyleyebiliriz. Hem ürünlerimiz hem de mekanımız üst düzey kalitede. Herkesi bekliyoruz. Tüm misafirlerimizin başımızın üstünde yeri var. Evlerinde gördükleri ilgi ve alakayı burada da görecekler.” Şeklinde konuştu.

Törenin ardından işletme sahipleri  Uğur Ülker ve Müjdat Kırkaya davetlilerin tebriklerini kabul etti.

Locca Brise Restaurant hizmete başladı

ABA Medya ailesi adına bizlerde Bartın’da hizmete başlayan Locca Brise Restaurant’a hizmet yolculuğunda başarılar diliyor, Uğur Ülker ve Müjdat Kırkaya’ya hayırlı kazançlar diliyoruz.

Locca Brise Restaurant hizmete başladıLocca Brise Restaurant hizmete başladı

Bakmadan Geçme