• Haberler
  • Bartın
  • Kurtkaya, 'Yeni bir vizyon değişikliğine inanıyoruz'

Kurtkaya, 'Yeni bir vizyon değişikliğine inanıyoruz'

Gelecek Partisi Bartın Belediye Başkanı Adayı Yasemin Dora Kurtkaya, kapı kapı gezerek vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.

Kurtkaya konuyla ilgili açıklamasında, “Bu şevkle ve gayretle hemşerilerimizin ayağına gitmeye devam edeceğiz. Ayağına çağıran siyasetçilerden değil, kapılarına giden hizmetkâr olmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi. 

Kurtkaya yaptığı açıklamada yeni bir vizyon değişikliğine inandıklarını ifade ederek; “Bugüne kadar rutin yapılması gereken belediye hizmetlerinde bile yol, çöp, su, atık su, temizlik, itfaiye hizmetlerinde dahi belediye borçlandırılarak hizmet verilmeye çalışıldı. Bugün Bartın Belediyesini borçlandırarak hizmet edenler yine aday. Biz bu denenmişlerin Bartın'a yapacağı hizmetlerin yaptıklarından daha fazla olacağına inanmıyoruz. Yeni bir vizyon değişikliğine inanıyoruz. Bartın için, Bartınlı gençlerimiz için, Bartınlı kadınlarımız için, Bartınlı çocuklarımız için kalbi titreyen yüreği çarpan, heyecanını ve Bartın'a hizmet aşkını kaybetmemiş yeni yüzlerin Bartın'a hizmet etmesi taraftarıyız. Bu doğrultuda ekiplerimizi hazırlıyor ve görüşmelerimizi yapıyoruz” dedi. 

“Ehliyeti ve liyakati ön planda tutuyoruz”

Kurtkaya açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; Göreve geldikleri takdirde Bartın Belediyesindeki israfı ve şatafatı bitireceklerini kaydeden Yasemin Dora Kurtkaya “Biz Bartın Belediyesinde israfı bitireceğiz, şatafatı bitireceğiz. Mevcut belediye başkanının bir sözüne katılıyoruz. "Anam, bacımla, ahbap çavuşla belediyeyi yönetenlerden olmayacağız. "Hoş anam, bacım ve ahbap çavuş dönmelerinde de kendisi vardı. Yani kısacası insan onurunu siyasetinin merkezine koyan anlayışın gereği olarak hiçbir vatandaşımızın hizmete muhtaç edilmemesi, kurumlarda kamu düzenine ve kamu yararının gözetilmesine inanıyor, ehliyeti ve liyakatı ön planda tutuyoruz. Partizanlığa da müsaide etmeyeceğiz. Şunu da bilmiyoruz ki, Bartın sevdasıyla ve vicdanıyla sandığa giden hemşerilerimin ilk tercihinin biz olacağımıza inanıyoruz. Bu şevkle ve gayretle hemşerilerimizin ayağına gitmeye devam edeceğiz. Ayağına çağıran siyasetçilerden değil, kapılarına giden hizmetkar olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme