Kozcağız için toplandılar

Bartın Kozcağız ve Çevre Köyleri Derneği organizasyonunda Kozcağız'da gerçekleşen toplantı geniş katılıma sahne oldu

Bartın Kozcağız ve Çevre Köyleri Derneği organizasyonunda Kozcağız’da düzenlenen toplantı geniş katılımla gerçekleştirildi.

Bölge sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda katılımcılar taleplerini de dile getirdi.

Bartın Kozcağız ve Çevre Köyleri Derneği (BARKOZDER) organizasyonunda İl Genel Meclis Heyeti ile Kozcağızlı muhtarlar ve vatandaşlar bir araya geldi.

BARKOZDER Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Eser ve BARKOZDER Kozcağız Başkanı Ziver Sağol’un ev sahipliğini yaptığı toplantıya İl Genel Meclis Başkanı Turhan Kalaycı, CHP Bartın İl Başkanı İsmail Cem Akyol, Kozcağız Muhtarlar Derneği Başkanı Ferdi Akyer, İl Genel Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Kozcağız bölgesinde görev yapan muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katılım sağladılar.

BARKOZDER Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Eser katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür ederken, “Yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte İstanbul’dan birlikte geldik ve bu şekilde bir program düzenledik. Pandemi dönemi öncesinde bu şekilde programlar düzenliyorduk. Ülkemizdeki seçimlerin ardından yeniden bir araya gelmek istedik. BARKOZDER olarak hem ilimizin siyasilerini hem de muhtarlarımızı bir araya getirmek istedik. Yeni seçilen muhtarlarımız var aramızda. Onlara da yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Bu toplantıda bölgemizin sorunları ve taleplerini ele almak ve çözüm noktalarında temaslar sağlamayı amaçlıyoruz.” Şeklinde konuştu.

Kozcağız Muhtarlar Derneği Başkanı Ferdi Akyer’de konuşmasında dernek çalışmaları hakkında bilgiler verirken Kozcağız ve köylerinde başarılı işler ortaya koymak için çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Katılımcıların söz alarak konuşmalarıyla devam eden toplantıda Kozcağız ve köylerinin sorunlarının istişare içinde çözümü noktasında görüş alışverişlerinde bulunuldu.

Kozcağız için toplandılar

Kozcağız için toplandılar

Bakmadan Geçme