Kıble Bitlisli Belkıs vizyona giriyor

Korku severler için geliyor, bu film iz bırakacak

Kıble: Bitlisli Belkıs” 3 Nisan’da vizyona giriyor


Türk korku sinemasına iddialı bir yapım daha ekleniyor.


Yönetmenliğini Mert Uzunmehmet’in üstlendiği, senaryosunu Bartınlı bir ailenin evladı olan Özenç Özkan’ın  kaleme aldığı Kıble: Bitlisli Belkıs, 3 Nisan’da Türkiye genelinde sinemaseverlerle buluşacak.


Elif Sayraç, Ecem Doğru ve İlayda Çiloğlu’nun oyuncu kadrosunda yer aldığı film, izleyiciyi Anadolu’nun karanlık ve gizemli atmosferine götürüyor.


Film, yaşadıkları karanlık bir olayın ardından öksüz ve yetim kalan üç kız kardeşin, çareyi “Bitlisli Belkıs” olarak bilinen gizemli bir büyücüde aramasını konu alıyor.


Cinni varlıklarla kurduğu bağ sayesinde özellikle hamile kadınlara şifa dağıttığına inanılan Belkıs’ın dünyasına adım atan kardeşler, kısa sürede kendilerini çok daha büyük ve tehlikeli bir karanlığın içinde buluyor.


Ancak bu yolculuk yalnızca kardeşlerin değil, aynı zamanda Bitlisli Belkıs’ın da sınanacağı bir mücadeleye dönüşüyor.


Korkuya hükmeden bir gücün, bu kez karanlığın kendisiyle yüzleşmesini konu alan yapım, izleyiciye gerilim dolu anlar vadediyor.

 

“Kıble: Bitlisli Belkıs”, 3 Nisan’dan itibaren Türkiye genelindeki sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Bakmadan Geçme