Kazalar 66 can aldı

Bayram tatilinde Bartın'ın da aralarında yer aldığı birçok şehirde meydana gelen kazalarda 66 kişi hayatını kaybederken 8 bin 352 vatandaş ise yaralandı

9 günlük bayram tatili geride kaldı. Bayram öncesi ve sonrasında hem şehriler arası yollarda hem de şehir içi yollarda trafik üst seviyeye çıktı. 

Bayram tatili boyunca meydana gelen kazalarda ise 66 kişi hayatını kaybederken 8 bin 352 vatandaş yaralandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya meydana gelen kazalarla ilgili açıklamasında, "Bayram tatilinin 8. gününde 628 trafik kazası meydana geldi. 382 bin 467 araç denetlendi. 25 bin 215 araca hız ve radar işlemi, 34 bin 407 araca ise diğer işlemler yapıldı. Bayram tatilinin ilk 8 gününde toplam 4 bin 998 trafik kazası meydana geldi. 66 vatandaşımız hayatını kaybetti. 8 bin 352 vatandaşımız ise yaralandı." dedi.

Sürücülere de uyarılarda bulunan Bakan Yerlikaya, "Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım.” İfadelerinde bulundu.

Bartın’da genç motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Bayram tatilinde Bartın’da da çok sayıda kaza meydana geldi. Bu kazalardan birinde 24 yaşındaki motosiklet sürücüsü Ömer Özyapı hayatını kaybetti.

Ömer Özyapı’nın hayatını kaybettiği kaza Bartın - Karabük karayolunun Çaydüzü mahallesi mevkiinde meydana geldi.

Bartın kent merkezi istikametine seyir halinde olan 33 EDD 07 plakalı motosiklet sürücüsü Ömer Özyapı, direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çarptı.

Çarpmanın ardından kontrolünü tamamen yitiren ve devrilen motosikletin sürücüsü Ömer Özyapı metrelerce sürüklenerek ağır şekilde yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye 112 ekipleri sevk edildi. 

Ambulansa alınan ve ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Özyapı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bartın Ustaoğlu Köyü Merkez Mahalle Camii İmam-Hatibi Hayri Özyapı'nın oğlu olan Ömer Özyapı Kıranpazarı Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.
 

Bakmadan Geçme