Kaymakam Sel vatandaşlarla bir araya geliyor

Kurucaşile Kaymakamı Eda Sel ilçedeki görevine başlamasının ardından ilçe merkezinde ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor


Kurucaşile Kaymakamı Eda Sel ilçedeki görevine başlamasının ardından köylerde ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Daha önce Kurucaşile Kaymakamlığı görevinde bulunan Selim Eser’in İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenecek olan Dil Eğitimi ve Yurt Dışı programına katılmak üzere görevinden ayrılmasının ardından 30/04/2024 tarihli İçişleri Bakanlığı onayı ile Kurucaşile Kaymakam Vekili olarak görevlendirilen Eda Sel, ilçedeki görevine 6 Mayıs 2024 tarihi itibariyle başladı.

200 kişilik 111. dönem kaymakam  adayları olarak yaklaşık 9 ay boyunca deprem bölgelerinin yaralarının sarılması için görev yapan Kaymakam Sel, Kurucaşile ilçesindeki görevine başlar başlamaz köy ziyaretlerine de ağırlık verdi.

İlçeye bağlı köylere ziyaretlerde bulunan ve köylerde yaşamlarını sürdüren vatandaşlarla birebir temaslarda bulunan Kaymakam Sel, sorun ve talepleri de yerinde dinliyor.

Son olarak Dizlermezeci, Kanatlı, Ovatekkeönü, Kavaklı, Aydoğmuş ve Uğurlu köylerinde ziyaretlerde bulunan Kaymakam Sel’i vatandaşlarda ilgiyle karşılıyor.

Köy ziyaretlerinde Kaymakam Sel’e İl Genel Meclisi Üyeleri Mustafa Ergin, Hasan Karakurt ve ilgili kurum amirleri de eşlik ediyor.
 

Bakmadan Geçme