Karakucak güreşleri şampiyonu Erfidan oldu

Ulus, ilçe oluşunun 79'uncu yılını kutluyor.

Karakucak güreşleri şampiyonu Erfidan oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ulus ilçesinin ilçe oluşunun 79. yıldönümünü kapsamında 2 gün sürecek etkinlikliklerin birinci gününde Ulus Cumhuriyet meydanında açılış programı, kortej, aşure etkinliği ve karakucak güreş müsabakası yapıldı. 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği karakucak güreş müsabakalarında 12 sporcu yarıştı. 

Çekişmeli ve zorlu geçen mucadelerin sonunda Karakucak güreş müsabakaları şampiyonu ve Baş Pehlivanı Ahmet Erfidan oldu.

Karakucak güreşinde güreşen sporculara ve dereceye giren sporculara ödülleri Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun tarafından takdim edildi.

Müsabaka sponsoru Kasap Sarı Firması Sahibi Hüseyin Maden ise birinci olan Güreşçi Ahmet Erfidan'a ödül olarak Cumhuriyet Altını hediye etti.

Etkinlikler 19 Ağustos Cumartesi günü saat 14:00'da Ulus'un Manevi Şahsiyeti Hasan Dede ve Tarihte Ulus'ta iktisadi Hayat paneli ve Akşam Ulus Eski Pazaryerinde saat 20:00'da başlayacak Sinan Yılmaz ve Turgut Turcihan konseri ile sona erecek.

Karakucak güreşleri şampiyonu Erfidan olduKarakucak güreşleri şampiyonu Erfidan olduKarakucak güreşleri şampiyonu Erfidan olduKarakucak güreşleri şampiyonu Erfidan olduKarakucak güreşleri şampiyonu Erfidan oldu

 

Bakmadan Geçme