Kanlıırmak Caddesinde alan incelemesi yapıldı

Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Emre Önder, Devlet Su İşleri 233.Şube Müdürlüğü tarafından Bartın Irmağı ve Yan Kolları Islahı proje kapsamında Kanlıırmak Caddesi'nde gerçekleşen çalışmaları inceledi. 

Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Emre Önder, Kanlıırmak Caddesi’nde Devlet Su İşleri 233.Şube Müdürlüğü tarafından Bartın Irmağı ve Yan Kolları Islahı proje kapsamında gerçekleşen çalışmaları inceledi.

Su ve Kanalizasyon Müdürü Volkan Kıvançlı ve Fen İşleri Müdürü Göktuğ Aksu’nun da hazır bulunduğu incelemede bölgede gerçekleşecek olan altyapı ve üstyapı çalışmaları ile ilgili fikir alışverişlerinde bulunuldu.  

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Devlet Su İşleri 233.Şube Müdürlüğü tarafından Bartın Irmağı ve Yan Kolları Islahı proje kapsamında Kanlıırmak Caddesi’nde gerçekleşen çalışmalarda sona yaklaşıldı.  Çalışmaların tamamlanması ile bölgenin altyapı çalışmaları yapılarak üstyapısı yeniden düzenlenecek. Burada gerçekleşecek olan çalışmalarda herhangi bir aksaklık olmaması için Belediye Başkan Yardımcımız Emre Önder, ilgili daire müdürlerimiz ile alan incelemesinde bulunarak yapılacak olan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundular.” dedi.
 

Bakmadan Geçme