Kalem Aynı Noktada!
Çaybükü yolunda yapılan onarım sonrası İl Başkanı Kalem'den teşekkür mesajı
Bartın’da Çaybükü köyü grup yolunda oluşan çukur nedeniyle aracının lastiği patlayan Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanı Yasin Kalem, bu kez aynı noktada teşekkür mesajıyla gündeme geldi.
Dün yaşadığı mağduriyeti kamuoyuyla paylaşarak yetkililere çağrıda bulunan Kalem’in talebi kısa sürede karşılık buldu. İl Özel İdaresi ekipleri tarafından söz konusu noktada onarım çalışması gerçekleştirildi.
Yapılan çalışmanın ardından yeniden aynı noktada kamera karşısına geçen Kalem, hızlı müdahaleden dolayı yetkililere teşekkür etti. Açıklamasında, Yeniden Refah Partisi’nin çözüm odaklı bir anlayışla hareket ettiğini vurgulayan Kalem, “Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın da ifade ettiği gibi; biz sadece eleştirmek için değil, hayra motor şerre fren olmak için buradayız. Dünkü olayın ardından talebimizle hızla onarılan yol için teşekkür ediyor, milletimiz için çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Yaşanan gelişme, vatandaşların taleplerinin hızlı şekilde karşılanmasının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.