Kadın Girişimciler TBMM'de

Bartın TSO Kadın Girişimciler Kurulu, AK Parti Milletvekili Aldatmaz'ı TBMM'de Ziyaret Etti

Kadın Girişimciler TBMM'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bartın TSO Kadın Girişimciler Kurulu, AK Parti Milletvekili Aldatmaz'ı TBMM'de Ziyaret Etti. 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimciler Kurulu, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz'ı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) ziyaret etti.

Kadın Girişimciler Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Mine Fırıncıoğlu ve üyeleri, TBMM'ye giderek Milletvekili Aldatmaz'ı ziyaret etti.

Milletvekili Aldatmaz, ziyaretçilerini TBMM'de ağırladı ve meclis toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede, kadın girişimcilerin yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.

AK Parti Bartın Milletvekili Aldatmaz, kadın girişimcilerin projelerine destek olacaklarını ve her türlü proje ve yatırımın yanlarında olduklarını belirtti.

Ziyaretten dolayı Kadın Girişimciler Kurulu'na teşekkür eden Aldatmaz, kadın girişimcileri Meclis Genel Kurulu'nu gezdirerek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mine Fırıncıoğlu ise Milletvekili Aldatmaz'a misafirperverliği ve projelerine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Kadın Girişimciler TBMM'deKadın Girişimciler TBMM'deKadın Girişimciler TBMM'deKadın Girişimciler TBMM'deKadın Girişimciler TBMM'deKadın Girişimciler TBMM'de

Bakmadan Geçme