• Haberler
  • Bartın
  • İYİ Parti, Abdipaşa Belediye Başkanı adayını açıkladı

İYİ Parti, Abdipaşa Belediye Başkanı adayını açıkladı

İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Belediye Başkanı Tanıtım Toplantısında Abdipaşa Beldesi Belediye Başkan adayının Orhan Akman olduğu duyuruldu.  

İYİ Parti Bartın İl Başkanlığı tarafından Bartın Belediye Başkanı Aday Tanıtım Toplantısı düzenlendi. İYİ Parti’nin Bartın’dan 2 aday çıkardığı öğrenilirken gerçekleştirilen toplantıda adaylar tanıtıldı. İYİ Parti Bartın İl Başkanı Sinem Özüoklu tüm adaylara başarılar diyerek partisinin Bartın ve Abdipaşa adaylarını açıkladı.  

İYİ Parti Abdipaşa Belediye Başkan adayı Orhan Akman konuşmasına Abdurrahim Karakoç'un şu dizeleri ile başladı; "Sen bizim köyleri görmedin ki hiç. Yollar toz, çamur, evleri kerpiç. O kirli kabukta en temiz iç. Hele bir bakılasın ki gör. Anlamaz, bilmezsin sen bizim halkı. Sevgiyi anlarsın yakına gel ki. Kalplerdeki gerçeği görürsün belki. Gönüllerdeki perdeler kaldırılsın ki gör.”

Akman konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Bir eğitimci olarak en büyük yatırımın insana yapılacağını söylemek istiyorum. Gelişen insan çevresini olumlu yönde değiştirir, hayatını güzelleştirir. Bizim görevimiz de bu insanların gelişimlerine yardımcı olmaktır.”

Akman açıklamasının ardından diplomalarını ve başarı belgelerini göstererek meslek hayatındaki başarılarını Belediyecilik alanında da göstereceğine inandığını söyledi. 

Bakmadan Geçme