İl Genel Meclisinde yeni dönem başladı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında ilk kez toplan İl Genel Meclisinde başkanlığa seçilen Turhan Kalaycı açıklamalarda bulundu. 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında ilk kez toplan İl Genel Meclisi başkanını seçti. 12 üyenin oy verdiği seçim iki oturum olarak gerçekleşti. AK Parti gurubundan Turhan Kalaycı, CHP gurubundan ise Hakan Ceylan aday olarak gösterildi.

İlk oturumda salt çoğunluk sağlanamadığı için tekrarlanan seçimde 7 oy alan Turhan Kalaycı İl Genel Meclis Başkanlığına seçildi. 

İlk kez İl Genel Meclisine başkanlık eden Kalaycı, gündem maddelerinin değerlendirilmesi öncesinde açıklamalarda bulundu. 

Kalaycı, önceki İl Genel Meclisi üyelerine ve başkanına katkılarından dolayı teşekkür ettiği konuşmasında, “Yeni bir döneme girdik. Bu dönemde tüm İl Genel Meclisi Üyesi arkadaşlarımıza ve İl Özel İdaremize hayırlı çalışmalar diliyoruz. İnşallah önümüzdeki 5 yılda Bartın’ımıza güzel hizmetler yapmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu vesile ile tüm seçilen arkadaşlarımızı tekrar kutluyor bu 5 yılda hepinize başarılar diliyorum. Önceki İl Genel Meclisi Üyesi arkadaşlarımıza, önceki İl Genel Meclisi Başkanlılarımıza teşekkür ediyorum. Onların Bartın için çok gayretli çalışmaları oldu. Hepsine tekrar tekrar teşekkür ediyorum.” Dedi.  

Bakmadan Geçme