Hayata neşe katmak için pedal çevirdiler

Ulus ve Köylerine Hizmet Derneği tarafından projesini hazırlanan 'Kültür, Spor, Seyahat Hayatına Neş'e Kat' projesi dahilinde bisiklet etkinliği düzenlendi

Ulus ve Köylerine Hizmet Derneği tarafından projesini hazırlanan ve T.C. İçişleri Bakanlığı, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünce uygulanabilirliği tam bulunarak desteklenen “Kültür, Spor, Seyahat; Hayatına Neş’e Kat” projesi dahilinde, Ulus İlçe Kaymakamlığının önderliğinde bisiklet etkinliği düzenlendi.

Ulus İlçe Kaymakamı Fırat Kadiroğlu, Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Ok, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Mesut Güzelsoy, İlçe Emniyet Amiri Faruk Kazan, Sosyal Yardımlaşma Müdürü Uğur Ünal, Ulus Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, kamu yöneticileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen etkinlik renkli anlara sahne oldu.

Ulus ve Köylerine Hizmet Dernek merkezi olan Mezgeller Mahallesi Osmanpaşa Sokak’tan başlayan etkinlik Ulus merkez ve çevre yolu istikametinden, Ağa Köyü merkezinde bulunan Küre Dağları Milli Parkı Ziyaretçi Merkezi ve Tahnit Müzesinde sona erdi. 

Ulus ve Köylerine Hizmet Derneği Başkanı Satı Lütfi Okçu etkinlikle ilgili açıklamasında, “Öğrencilerimizin güzel bir gün geçirmesinde destek sağlayan Ulus İlçe Kaymakamımız Sayın Fırat Kadiroğlu beye, Ulus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Ulus İlçe Emniyet Müdürlüğümüze, İlçe Jandarma Bölük Komutanlığımıza ve Sosyal yardımlaşma Vakfımıza, tüm katılımcılarımıza, öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.” Dedi.

Başkan Okçu Ulus ilçesindeki etkinliklerinin önümüzdeki dönemlerde de süreceğini söyledi.

Hayata neşe katmak için pedal çevirdilerHayata neşe katmak için pedal çevirdiler

Bakmadan Geçme