Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi 'Gurur Duyduk'

Bartın Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi Hava Harp Okulunu birinci olarak bitiren Mezun öğrencileri Ali Eren Üstünsoy için tebrik mesajı yayınlayarak 'GURUR DUYDUK' dedi.

Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi 'Gurur Duyduk'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi ‘Gurur Duyduk’

Bartın Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi Hava Harp Okulunu birinci olarak bitiren Mezun öğrencileri Ali Eren Üstünsoy için tebrik mesajı yayınlayarak “GURUR DUYDUK” dedi.

Bartın Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi web sitesinde yayınlanan tebrik mesajında;

“2014 yılında girdiği Lise Giriş Sınavlarında gösterdiği başarının eseri olarak okulumuza yerleşen öğrencimiz Ali Eren ÜSTÜNSOY 4 yıllık lise hayatı boyunca, uyumluluğu, ağırbaşlılığı ve saygılı kişiliğiyle öğrenci ve öğretmenlerinin sevgisini kazanmış, 2018 yılında bir yandan Üniversite sınavlarına hazırlanırken girdiği MSÜ Sınavında önemli bir başarı elde etmiş, Mili Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu'na kabul edilmiştir. Bu süreç  devam ederken girdiği Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında da önemli bir başarı elde etmiş ancak vatan ve askerlik sevgisi ağır basmış, tercihini Hava Harp Okulundan yana kullanarak buradaki üst düzey eğitimine başlamış, 31 Ağustos 2023 tarihi itibariyle Hava Harp Okulunu 1. olarak bitirerek diplomasını Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'IN elinden almış, bizleri oldukça gururlandırmıştır.

Gösterdiği Bu üstün başarıdan dolayı kendisini yürekten tebrik ediyor,  bundan sonraki hayatında bir Türk Subayı olarak aynı şekilde muvaffakiyetlerinin devamını diliyoruz. Mezun öğrencimiz olarak bizleri gururlandırdığı için kendisine ve O'nu yetiştiren ailesine bir kez daha teşekkür ediyoruz” denildi.

Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi 'Gurur Duyduk'Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi 'Gurur Duyduk'

Bakmadan Geçme