Hafta sonu hava yağmurlu sıcaklık 30 derece olacak

Meteoroloji verilerine göre Bartın'da hafta sonu havanın yağmurlu geçmesi beklenirken sıcaklığın ise 30 derece dolaylarında olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce halen yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının Marmara bölgesinden başlayarak hafta sonuna kadar mevsim normallerinin üzerine çıkması beklendiği duyuruldu.

Yapılan açıklamada hava sıcaklıklarının; Marmara ve Karadeniz’de 8 ila 10 derece, İç Anadolu’da 6 ila 8 derece, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu’da 2 ila 4 derece mevsim normallerinin üzerine çıkacağı, diğer bölgelerde ise mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Yurt genelinde hava sıcaklıklarının 02.09.2023 Cumartesi günü batı kesimlerden başlayarak mevsim normallerine düşmesi bekleniyor.” Denildi.

Bartın’da Perşembe ve Cuma günleri yağış beklenmiyor. Sıcaklıkların gündüz en yüksek 32 derece, geceleri de en düşük 17 ila 19 derece dolaylarında olması bekleniyor.

Hafta sonu planı yapanlar dikkat!

Bartın genelinde Cumartesi  ve Pazar günleri havanın gökgürültü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Cumartesi  ve Pazar günleri en yüksek sıcaklığın 30 derece dolaylarında olması beklenirken geceleri en düşük sıcaklığın 15 derece dolaylarında olacağı tahmin ediliyor.
 

Bakmadan Geçme