Gurbetteki Bartınlılar İstanbul'da buluşuyor

Bu yıl 11'incisi düzenleniyor..

Bartın Özbaşı Köyü Derneği ve Batı Karadenizliler Derneği tarafından 3 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek olan piknik programı ile gurbetteki Bartınlılar bir araya gelecek.

Bu yıl 11’incisi düzenlenecek olan gurbetteki Bartınlılar buluşmasında piknik etkinliği düzenlenecek. İstanbul’un Çatalca İlçesinde 3 Eylül tarihinde Bartın Özbaşı Köyü Derneği ve Batı Karadenizliler Derneği tarafından düzenlenecek piknik etkinliğinde Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan Bartınlılar bir araya gelecek.

“Pazar günü beraberiz”

Gurbetteki Bartınlıları buluşturacak piknik etkinliğine ilişkin açıklama yapan Özbaşı Köyü Derneği Başkanı Muharrem Aydoğan, bu yıl geniş bir katılım beklediklerini ifade ederek; '' Tüm gurbetçilerimizi pazar günü aramızda görmek istiyoruz. Birlik içerisinde İstanbul'a Bartın'ı yaşatacağız. Duyan duymayana haber versin, kimseye söz vermeyin Pazar günü beraberiz.” Dedi. 

“5 binin üzerinde katılım bekliyoruz”

Batı Karadenizliler Derneği Başkanı Erol Kocabaş da şunları söyledi; '' Senede bir günde olsa Gurbetçilerimizi bir araya getiriyoruz. Organizasyonumuza katılım her geçen sene artıyor. Pazar günü pikniğimize 5 binin üzerinde gurbetçimizin gelmesini bekliyoruz. Bir arada olacağız, güçlü olacağız. Pazar günü herkesi Çatalca'ya bekliyoruz.'' 
 

Bakmadan Geçme