Görüntü kirliliğine sebep olan panolar söküldü

Bartın Belediyesi tarafından Elmalık Sokak'ta başlatılan temizlik çalışması kapsamında bölgede bulunan ve görüntü kirliliği yaratan reklam panoları farklı bir yere yerleştirilmek üzere söküldü. 

Bartın Belediyesinin kentin birçok noktasında başlatılan çalışmalara devam ediliyor. Bartın Belediyesi bu kapsamda Elmalık Sokak’ta temizlik çalışması başlattı.

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Kemerköprü Mahallesi Elmalık Sokak’ta başlatılan temizlik çalışmalarını yerinde inceledi. 

Mahallelerde kapsamlı bir temizlik çalışması yürütüldüğünü söyleyen Başkan Fırıncıoğlu, Çatmaca kavşağında ki tabela kirliliğine de son verildiğini ifade etti. Çalışmalarla ilgili açıklamasında Fırıncıoğlu; “Elmalık Sokak’ta başlatmış olduğumuz temizlik ve budama çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca aynı bölgede bulunan reklam panoları da başka bir noktaya taşınmak üzere ekiplerimiz tarafından sökülüyor. Yapmış olduğumuz çevre düzenleme çalışmaları ile görüntü kirliliği oluşan alanları daha güzel bir görüntüye kavuşturuyoruz” dedi.
 

Bakmadan Geçme