Gönüllü Gençlerden Bartın Emniyetine Ziyaret
Bartın'a gelen 45 gönüllü genç, Bartın İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal'i ziyaret etti.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen "Damla Gönüllülük Hareketi Projesi" kapsamında Bartın’a gelen 45 gönüllü genç, Bartın İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal’i ziyaret etti.
Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası'ndaki toplantı salonunda gerçekleşen buluşmada, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal gençlerle sohbet etti. Maddi bir karşılık beklemeden toplum yararına sosyal faaliyetlerde bulunan gönüllü gençleri yürekten kutlayan Hayal, bu tür gönüllülük projelerinin toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini vurguladı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Hayal, gençlere hem gönüllü çalışmalarında hem de yaşam yolculuklarında başarılar diledi.