Gölbucaklı, Er Meydanında konuştu

Bartın Televizyonu ekranlarında yayınlanan Ercan Aydın ile Er Meydanı Programına konuk olan Memleket Partisi Basın Sözcüsü Hacı Gölbucaklı, geçtiğimiz Genel Seçim'den 31 Mart Yerel Seçimlere, mevcut belediye çalışmalarına kadar birçok konuda değerlendirmelerde bulundu.

Bartın Televizyonu Facebook Sayfasından yayınlanan Ercan Aydın ile  Er Meydanı Programının bu haftaki konuğu Memleket Partisi Basın Sözcüsü Hacı Gölbucaklı oldu. Aydın’ın sorularını yanıtlayan Gölbucaklı hem Bartın gündemini değerlendirdi hem de 31 Mart Yerel Seçim süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

“Onlar bir ilçeyi dahi vermiyor, dalga geçiyorlar”

Aydın’ının geçtiğimiz Genel Seçimlerde Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin seçime sayılı günler kala adaylıktan seçilmesi ile ilgili sorusu üzerine Gölbucaklı şunları söyledi; “Sayın Genel Başkanımız öngörüleri güçlü olan ve çok iyi ekiple çalışıyor. Bizde beyinler var. Kendini yetiştirmiş, birçoğu profesör unvanı almış, kendi mesleklerinde başarılı olmuş iş insanları ile yönetim kurlumuz var. Burada Genel Başkanımızın yapmak istediği şuydu; teklifte bulundu. 4 partiyi atın bir kenara, CHP, İYİ Parti, Memleket Partisi olarak seçime girelim dedi. Maalesef bizi kabul etmediler. CHP Genel Merkezinin korkusu Muharrem İnce’ydi. Bizim Genel Başkanımız defalarca bunu dile getirdi. Bize ‘Memleket Partisi çekilsin’ diyorlardı. Bizde çekildik ne oldu? Kazandınız mı? Fetöcüler tarafından yapılan komplolar, sahte dekontlar, sahte videolar piyasaya çıktı. Bunu paylaşan, medyaya sürenler CHP’li çıktı. Sonuçta tutuklamalar oldu. İspatlandı ve bunun altından CHP çıktı. Eğer çekilmeseydik günah keçisi Memleket Partisi olacaktı. Biz o dönemde Bartın’dan 10 binin üzerinde oy bekliyorduk. Bize gelecek oy Zafer Partisine kaydı. Gençler Muharrem Beyi hala çok seviyorlar. İnsanlar Muharrem İnce’nin haklı olduğunu artık görmeye başladı. Bu seçimde de aynı hataları yapıyorlar. Bakalım bu seçimde kime ‘çekilin’ diyecekler. Bu seçimde biz çekilmiyoruz. Bu seçimde biz Türkiye’nin birçok yerinden aday çıkaracağız. Bu hafta biz Ankara’daydık, toplantıya katıldık. Orada genel Başkanımız da açıkladı. Kendisi Sayın İmamoğlu ile konuştu. ‘Senin için yapılacak ne varsa fedakârlık yaparım’ diyor. ‘Gelirim istediğin şekilde sana her türlü desteği veririm’ diyor. Muharrem İnce’yi dikkate almıyorlar ama seçimden çekilen bir Genel Başkanın 103 bin oyu var İstanbul’da. Seçimden çekildiği halde 103 bin oy aldı İstanbul’da. Sen orada 13 bin oyla oturuyorsun Sayın İmamoğlu. Özgür Özel ile görüşüyorlar. O görüşmeden çok mutlu ayrılmıyor Muharrem İnce. En son görüşmesinde ben hiçbir şey beklemiyorum İzmir’den sadece bir ilçe verin diyor. Onlar bir ilçeyi dahi vermiyor ve dalga geçiyorlar.”       

“Bartın büyük bir muhtarlık”

Gölbucaklı, Aydın’ın Yerel Seçime ilişkin sorusuna ise şöyle yanıt verdi; “ 24 saat bile siyasette çok uzun bir zaman. 15 yıldır Bartın’ı yöneten bir MHP iktidarı var. Şimdi de AKP ile birlikte seçime giriyorlar. Verilen vaatlere bakıyoruz, 15 senede yapılmayanlar şimdi nasıl yapılacak. AKP biz destek vereceğiz diyor siz zaten ortaksınız. Bunlar Bartın’a ne yapacaklar. Bartın hala köy gibi, büyük bir muhtarlık. Son 2-3 senedir hiçbir şey yapılmadı. Bu iş vizyon meselesi, vizyonunuz olmalı.” 

Gölbucaklı konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Biz üçüncü yıl olarak doğan bir partiyiz. Atatürk’ün partisiyiz. Ne sağdan ne soldan Atatürk’ün yolundan. Bu şekilde devam edeceğiz. Devam etmeyenler, Atatürkçüyüz diye geçinenler fakat Atatürkçüleri de silip atanlar düşünsünler. Memleket uyarıyor, memleket uyanıyor.”

Bakmadan Geçme