GİAD'dan Ankara çıkarması

Bartın Genç İş İnsanları Derneği (GİAD) yönetim kurulu Ankara'da bir dizi ziyarette bulundu. 

Bartın Genç İş İnsanları Dernek Başkanı Hüseyin Alp Akın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğukan Özardıç, Genel Sekreter Erge Çakır, Sayman Hakan Somaklı, İbrahim Can Pelenkoğlu, Emrah Taşdemir, Fatih Aykın ile birlikte Ankara’da Adalet Bakanı Yılmaz Tunç,  Ak Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Adalet Bakanı ve Milletvekilleri ile gerçekleştirilen toplantılarda dernek yönetimi, Bartın'ın ekonomik potansiyeli, genç girişimcilerin karşılaştığı zorluklar ve çözüm önerileri hakkında bilgiler verdi. 

Bartın GİAD Başkanı Hüseyin Alp Akın ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Bartın olarak ülkemizin geleceğine katkı sağlamak istiyoruz. Adalet Bakanımız ve Milletvekillerimizle gerçekleştirdiğimiz bu toplantılar, Bartın'ın potansiyelini ve genç girişimcilerin sorunlarını iletmek adına önemli bir adımdı. Bu diyalog, işbirliği ve çözüm odaklı bir platform sağladı." dedi. 

Ziyaret kapsamında Bartın GİAD Yönetimi, Adalet Bakanı ve Bartın Milletvekilleri ile yaptığı görüşmelerde Bartın'da hayata geçirmeyi planladıkları projeleri ve işbirliği önerilerini sundu.

Öte yandan genç girişimcilere yönelik düzenlenen destek programları ve teşvikler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
 

Bakmadan Geçme