Gaziosmanpaşa'da Bartınlılar İftar Sofrasında Buluştu
İstanbul Bartınlılar Derneği'nin Gaziosmanpaşa'da düzenlediği iftar programında Bartınlı hemşehriler bir araya gelirken, Bartın Memleket Günleri ve sosyal dayanışma konuları da gündeme geldi.
Gaziosmanpaşa’da faaliyet gösteren İstanbul Bartınlılar Derneği tarafından düzenlenen iftar programında Bartınlı hemşehriler bir araya geldi. Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen buluşma, yoğun katılımla samimi bir ortamda gerçekleştirildi.
Programa BARFED Başkanı Sabri Avcı de katılarak hemşehrilerle bir araya geldi. İftar programında konuşan Avcı, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen Dernek Başkanı Şükrü Yavuzarslan başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerine ve destek veren hayırseverlere teşekkür etti. 
Programda, 2–5 Temmuz tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan Bartın Memleket Günleri hakkında katılımcılara bilgilendirmede bulunuldu. Ayrıca Bartınlı genç Ali Can Terzi için başlatılan bağış kampanyasına destek çağrısı yapılarak hemşehrilerden duyarlılık göstermeleri istendi.
Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun ön plana çıktığı iftar programının ardından katılımcılar dernek lokalinde bir araya gelerek sohbet etti. Gece boyunca hem Bartın’a dair konular konuşuldu hem de hemşehrilik bağları pekiştirildi.
Program sonunda organizasyona katılan dernek başkanlarına, federasyon yöneticilerine ve tüm Bartınlı hemşehrilere teşekkür edilerek Ramazan ayının bereketinin ve kardeşlik duygusunun daim olması temennisinde bulunuldu.