Gala gecesi Bartın'da yapılacak

Korku filmi sevenlerin dikkatine

Yapımcılığını Gedikoğlu Yapım Şirketi’nin üstlendiği “Zah-Har Cin Ahalisi” sinema filminin çekimleri 70 kişilik profesyonel bir ekiple, Ürgüp ve çevre illerde tamamlandı. 

Oyuncu kadrosunda Ümit Acar, Mesut Gedikoğlu, Belma Mamati, Murat Seviş ve İzzet Çivril'in bulunduğu Zah-Har Cin Ahalisi” sinema filmi, 24 Nisan'da gala gecesi düzenleyecek. 

Filmin yapımcısının Bartınlı olması nedeniyle 24 Nisan'da Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi konferans salonu'nda gala gecesi düzenlenecek. 

Filmin Gala gecesine Protokol, İş insanları, oyuncular, yönetmenler yapımcılar yerel ve ulusal basın temsilcilerinin katılacağı öğrenilirken filmin devam serisinin Bartın'da çekileceği belirtildi. 

Filmin bazı sahneleri Ürgüp'teki 5000 yıllık mağaralarda çekildi. Film 2 hafta ön hazırlık ve 3 hafta çekim süresi ile toplam 5 haftalık yoğun bir çalışmanın sonunda tamamladı. 

Filmin yönetmen koltuğunda ise pek çok sinema filminde yönetmenlik yapmış olan Battal Karslıoğlu bulunuyor. Filmin yapım koordinatörlüğü ve dönem sahnelerinde sanat yönetmenliğini Koray Fındıkoğlu; görüntü yönetmenliğini ise son yıllarda yeni ve farklı bakışıyla öne çıkan Malik Ejder üstlendi. 

Bir korku filmi olarak öne çıkan Zah-Har’ın gerçekçi makyajları ve özel efektleri beğeni toplaması bekleniyor. 

24 Nisan'da galası yapılacak olan Film, Mars Dağıtımcılık şirketinden 300 salon tahsis ederek 26 Nisan’dan itibaren tüm Türkiye ve Avrupa ülkerinde vizyonda olacak.

Gala gecesi Bartın'da yapılacakGala gecesi Bartın'da yapılacakGala gecesi Bartın'da yapılacakGala gecesi Bartın'da yapılacak

Bakmadan Geçme