Fuarın Kalbini Öğrenciler Isıttı

Bartın Belediyesi tarafından bu yıl 27'ncisi düzenlenen Kitap Fuarı, öğrencilerin yoğun ilgisiyle adeta bilgi ve kültür şölenine dönüştü.

Kentin farklı okullarından gelen yüzlerce öğrenci, fuar alanında yazarlarla bir araya geldi, kitapların büyülü dünyasında keyifli bir yolculuğa çıktı.

Fuar boyunca yazar söyleşilerine katılan, imza stantlarını gezen ve yeni kitaplarla tanışan öğrenciler, hem eğlenceli hem de öğretici bir gün geçirdi. Öğrencilerin enerjisi ve merakı, fuar atmosferine ayrı bir canlılık kattı.

bir veya daha fazla kişi, kitap, gazete bayisi ve yazı görseli olabilir

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, gençlerin fuara gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gençlerimizin kitaplara gösterdiği bu yoğun ilgi bizlere umut veriyor. Her birinin gözlerindeki merak, geleceğe dair en güçlü ışığımız. Bartın’ın kültürel gelişimi için bu heyecan çok kıymetli,” dedi.

Başkan Yalçınkaya ayrıca, öğrencilerin fuara katılımını sağlayan öğretmenlere ve eğitim kurumlarına teşekkür ederek, “Kitapla buluşan her genç, geleceğe bir ışık yakıyor. Bu ışığın hiç sönmemesi için çalışmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Kitap Fuarı, hafta boyunca yazar buluşmaları, imza günleri ve çeşitli etkinliklerle Bartınlı kitapseverleri ağırlamayı sürdürecek.

Bakmadan Geçme