Fırıncıoğlu ziyaretlerine devam ediyor

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte kamu ve özel kurumlara ziyaret gerçekleştirdi. 

Başkan Fırıncıoğlu, gerçekleştirdiği ziyaretlerde kurum müdürleri ve personellerle sohbet ederek yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler verdi. 

Başkan Fırıncıoğlu, ziyaretleri sonra yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Kurumlarımız şehrimizin bel kemiğidir. Tüm kamu ve özel kurumlarımızla ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizle her zaman halkımızın yararına olacak faydalı işler yapmak için çalışıyoruz. Sık sık gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizle istişarede bulunarak bağlarımızı güçlendiriyoruz. Bartın’ımıza katkı sağlaması amacıyla attığımız her adımda kurum ve kuruluşların desteğini arkamızda hissediyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizi hak ettiği noktaya getireceğiz. Ziyaret programlarımız kapsamında Fatih İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Sayın Veysel Çimkeoğlu ve öğretmenlerini, AKBANK Müdürü Sayın Çağdaş Yıldırım’ı ve banka personelini, VAKIFBANK Şube Müdürü Sayın Arzu Türker ve banka personelini, Teklas Kauçuk  Fabrikasını, Yaşam Paylaşım(YA-PA) Eğitim Kurumları Müdürü Sayın Serpil Yaz ve öğretmenlerini, Bartın Özel Lider Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Ortağı Sayın Şaban Doğan ve personelini ziyaret ederek, projelerimizi anlattık. İlgi ve alakaları için çok teşekkür ediyorum.”Fırıncıoğlu ziyaretlerine devam ediyor

Bakmadan Geçme