• Haberler
  • Bartın
  • Fırıncıoğlu, esnaf odaları ile iftarda bir araya geldi

Fırıncıoğlu, esnaf odaları ile iftarda bir araya geldi

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Esnaf Odası, Bartın Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası, Bartın Berberler Kuaförler Esnaf Odası ve oda üyeleriyle iftar programında bir araya geldi. 

Bartın için yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler veren Başkan Fırıncıoğlu, Oda Başkanları ve üyeleriyle istişarelerde bulundu.
 
Program sonrası değerlendirme yapan Başkan Fırıncıoğlu; “Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Esnaf Odası Başkanı Sayın Ayhan Tepe, Bartın Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Sayın Barış Özkan, Bartın Berberler Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Sayın Cemal Zeybek ve odalarımızın değerli üyeleri esnaf kardeşlerimizle iftar programında bir araya geldik. İftar sonrası Bartın’ımızı, Bartın’ımız için yaptığımız projelerimizi ve yeni dönem için planladığımız 35 yeni çalışmayı konuştuk. Bartın Belediyesi olarak esnaflarımızın sorunlarının çözümüne katkı sunmak adına her zaman esnaf odalarımızla koordine halinde olmaya devam edeceğiz Destekleri ile bizlere güç veren kıymetli kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.


 

Bakmadan Geçme