Fırıncıoğlu emekli öğretmenleri unutmadı

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlemiş olduğu kahvaltı programında emekli öğretmenlerle bir araya geldi.

Bartın Belediye Başkan Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu 24 Kasım Öğretmenler Gününde emekli öğretmenleri unutmadı. Başkan Fırıncıoğlu Belediye Sosyal Tesislerinde emekli öğrenmenler ile buluştu.

Günün değerlendirmesini yapan Başkan Fırıncıoğlu emekli öğretmelerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Fırıncıoğlu konuşmasında “Bu güzel ve anlamlı günde sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle siz emekli öğretmenlerimizle kahvaltı programında bir araya geldik. Davetimize icabet eden tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, sağlıklı bir emeklilik hayatı diliyorum. Görevleri başında şehit düşmüş eğitimcilerimiz olmak üzere, ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere karanlığa ışık tutmuş olan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutluyorum” dedi.

Başkan Fırıncıoğlu, konuşmasının ardından emekli öğretmelere karanfil çiçeği hediye etti. 
 

Bakmadan Geçme