Fenerbahçe Beko'ya Ulus'tan Tam Destek

Fenerbahçe Beko'nun EuroLeague Final Four finalinde Monaco'yu mağlup ederek Avrupa Şampiyonu olması, Ulus'ta vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Bu tarihi karşılaşma, Ulus Belediyesi Ziyaretçi Merkezi’nde kurulan dev ekranda vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.
 

Maç boyunca heyecan dolu anlara tanıklık eden kalabalık, Fenerbahçe’nin zaferiyle birlikte büyük bir sevinç yaşadı. 


Ulus Belediye Başkan Vekili Zekiye Sarıoğlu da bu anlamlı gecede vatandaşlarla bir araya gelerek şampiyonluk coşkusuna ortak oldu. Sarıoğlu, birlik ve beraberlik içerisinde geçirilen bu özel gecenin uzun süre hafızalarda yer edeceğini belirtti.
Ulus Belediyesi, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Fenerbahçe Beko’yu bu önemli başarısından dolayı yürekten tebrik etti ve Türk basketboluna yaşattığı gurur için teşekkürlerini iletti.

Fenerbahçe Beko'ya Ulus'tan Tam Destek

 

Fenerbahçe Beko'ya Ulus'tan Tam Destek
 

Bakmadan Geçme