Dünya Şampiyonu Demir'den adaylık başvurusu

Dünya Boks Şampiyonu Şennur Demir Bartın Belediye Başkanlığı için AK Parti'den resmen aday adayı oldu. 

AK Parti’de aday adaylığı süreci devam ederken, Bartın Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusu yapan isim ve Dünya Boks Şampiyonu olarak Bartın’a gurur getiren Şennur Demir oldu. 

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan parti binasında yaptığı açıklamada 22 Kasım Çarşamba günü aday adaylık başvuru sürecinin son bulacağını hatırlatırken, “Tüm Türkiye genelinde başlayan AK Parti aday adaylık müracaat süreci devam ediyor. 22 Kasım Çarşamba günü son bulacak. Bartın Belediye Başkanlığı adaylığı için Bartın’ımızın gururu Dünya ve Avrupa Boks Şampiyonu Şennur Demir Hanımefendi partimize geldiler. Sürecin hayırlı olmasını diliyorum. Yerel seçim önemli 14 Mayıs seçimlerini hep birlikte icra ettik. 31 Mart yerel seçimleri inşallah hem Bartın ilimizde hem de ilçe ve beldelerimizde biz AK Parti İl Başkanlığı olarak 8’de 8 yapmak istiyoruz. Bunun için önümüzde bir süreç var. Öncelikle aday adayları sürecini yaşayacağız. Sonra inşallah temayül yoklamamız olacak 26 Kasım günü. Ben tekrar bu sürecin öncelikle Bartın AK Parti Teşkilatımıza hayırlı olmasını niyaz ediyorum. Kazanan ortak paydamız Bartın’ımız olsun. Kazanan Türkiye’miz olsun.” Dedi.  

Aday adaylık başvurusunu resmen açıklayan Demir ise ülke için en iyisini yapmanın hırsını güttüğünü söyleyerek, “Birçoğunuz kısmen beni tanıyordur. Ben 1982 yılında Bartın’da doğdum. Öğretim hayatımı Bartın’da bitirdim. Spor hayatıma Bartın’da başladım. Yüksek Lisansımı spor hayatımla birlikte yine Bartın’da sürdürdüm ve bitirdim. Spor branşında birçok kez başarıya odaklandım ve bu başarının sonucunda güzel sonuçlar aldım. Kariyerimin sonunda spor hayatımı bir şampiyon olarak taçlandırdım ve sonlandırdım. Ülkem için her zaman en iyi şekilde mücadele etmenin hırsını güttüm. Bu yolda kendime hep hedef koydum. Spor hayatımdaki hedefimde şampiyon olup bu sporu bırakmaktı. Sporu bıraktıktan sonrada ülkeme daha iyi hizmet edebilmek, kendi vatandaşıma, kendi şehrimin insanına dokunabilmek için Bartın Belediye Başkanlığına aday adaylığımı koydum. Bu süreçten sonra hepinizin takdirini, güvenini, oyunu bekliyorum. İnşallah bir aksilik olmazsa önümüzdeki seçimlerde Bartın Belediyesine bir kadın eli değerek Bartın’ın daha modern, daha turistik, daha güzel bir şehir olmasını hep beraber başaracağız inşallah. Her zaman söylüyorum; gayret bizden, takdir Allah’tan. Bunun kararını öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımız, İl Başkanımız, AK Parti Yönetim Kurulumuz ve yüce halkımız verecek. İnşallah bu yürüdüğümüz yolda sizlerin de desteği ile en güzel şekilde sonuçlanacak.” İfadelerine yer verdi. 

Konuşmaların ardından aday adaylık başvuru formu Başkan Arslan ve Demir tarafından imzalandı. 
 

Bakmadan Geçme