Doğa kenti Ulus'ta bayramlaşma programı düzenlendi

Bartın'ın doğa güzellikleriyle ön plana çıkan İlçesi Ulus'ta Belediye Ziyaretçi Merkezi'nde bayramlaşma programı düzenlendi

Ramazan Bayramı dolayısıyla Ulus Belediyesi Ziyaretçi Merkezinde geleneksel bayramlaşma programı düzenlendi. 

Bayramlaşma programına Ulus Kaymakamı Fırat Kadiroğlu, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, AK Parti İlçe Başkanı Hikmet Çalık, İl Genel Meclis Üyesi Cumhur Işık, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Uzun bayramlaşma programındaki konuşmasında, “Birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz bu önemli günde katılımlarından dolayı Kaymakamımız Sn. Fırat Kadiroğlu’na, tüm İlçe protokolüne, siyasi partilerin temsilcilerine, muhtarlarımıza,  eclis üyelerimize, değerli mesai arkadaşlarıma, katılımlarıyla bizleri onurlandıran çok kıymetli hemşehrilerime sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum. On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’i tamamlamanın sevgiyle ve muhabbetle kucaklaşacağımız Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin, Ulusumuzun ve İslam aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Nice bayramlara. İyi ki varsınız.’’ dedi.

Geniş katılımla gerçekleşen bayramlaşma programı renkli görüntülere sahne oldu.

Bakmadan Geçme